Fietsarrangement en wandelarrangement camping Diever

Genieten van de prachtige omgeving van Drenthe tijdens een fiets- of wandelvakantie? Boek dan nu een aantrekkelijk fietsarrangement of wandelarrangement bij Camping Diever in het pittoreske dorpje Diever. Met dit voordelige arrangement kunt u de hele week kamperen met 2 personen voor € 134,- inclusief vele gratis extra's.

Voordelig fietsarrangement & wandelarrangement

Wanneer u een fietsarrangement of wandelarrangement reserveert bij Camping Diever krijgt u meer dan alleen een kampeerplaats. U kunt de hele week komen kamperen met 2 personen en tevens gebruik maken van alle voorzieningen op de camping. Daarnaast wordt u extra in de watten gelegd. U ontvangt bijvoorbeeld gratis Wifi en een gratis fietsknooppuntenkaart of wandelkaart. Begin uw dag goed met verse warme broodjes en een krant, want ook deze krijgt u van ons. Dat maakt een vakantie allemaal pas echt aantrekkelijk!

Fietsen en wandelen in het voor of naseizoen

In elk seizoen heeft de natuur in Drenthe zijn eigen charme. Daarom bieden wij gedurende een langere periode het voordelige arrangement aan. U kunt zelf kiezen wanneer u het liefste komt fietsen of wandelen. Houdt u van het jonge groen aan de bomen, reserveer dan in juni een fiets- of wandelvakantie. Houdt u van de mooie herfstkleuren in het bos, dan is het mogelijk om eind september een weekje vakantie te reserveren.

Goede voorzieningen tijdens uw vakantie

Op de camping zijn de voorzieningen uitstekend te noemen. Op de camping liggen meerdere sanitair gebouwen waar u gebruik van kunt maken. Daarnaast bieden wij een afwasservice. Dat betekent dat u tijdens uw vakantie gebruik kunt maken van onze afwasmachines. Binnen 7 minuten is uw vaat weer schoon! Daarnaast zijn er vele speelfaciliteiten aanwezig voor de (klein)kinderen.

Een avondje naar het theater

Diever staat bekend om haar Shakespeare Theater. Direct naast de camping ligt een openluchttheater waar in de zomer diverse voorstellingen worden gegeven. Aan het begin van het zomerseizoen beginnen de try-outs waar u als onze gast gratis naar toe kunt.

Genieten van de prachtige omgeving in Drenthe

Camping Diever grenst aan Nationale Park Drents-Friese Wold in Drenthe. Daarnaast ligt op enkele kilometers afstand Nationaal Park Dwingelderveld. U kunt tijdens uw fiets- of wandelvakantie dus genieten van de mooiste natuur en van de rust. De natuur van de Nationale Parken varieert van bos tot heide, van zandverstuiving tot meanderende beekjes. Wilt u weten wat de mooiste plekken zijn in Drenthe, loop dan even langs de receptie, wij informeren u graag.

Inhoud van het arrangement:

  • Prijs per dag
  • 1 week kamperen in de periode 1 april t/m 14 juli (Hemelvaart en Pinksteren uitgesloten)
  • 1 week kamperen in de periode 26 september t/m 1 oktober
  • Tarieven gebaseerd op 2 personen inclusief één kampeermiddel
  • Gratis fietsknooppuntenkaart of wandelkaart
  • Inclusief toeristenbelasting en electra
 KampeerplaatsComfortComfort plus
Electra X X X
Water, vuilwaterafvoer & digitenne   X X
Privé-sanitair     X
Prijs arrangement € 134,-  op aanvraag op aanvraag

Fietsarrangement of wandelarrangement reserveren

Wanneer u een voordelig arrangement wilt reserveren, neem dan contact met ons op.

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

8,8
Op basis van 176 reviews
8,9
Op basis van 240 beoordelingen