Met Hemelvaart en Pinksteren kamperen op Camping Diever

hepiaanwezigKamperen met Hemelvaart en Pinksteren op Camping Diever is zorgeloos genieten. Zowel de gezelligheid als de omgeving van onze familiecamping is buitengewoon. Kies zelf uw ruime en comfortabele kampeerplaats en geniet van fantastische faciliteiten. Op onze autovrije camping kunnen kinderen zorgeloos spelen en klimmen en klauteren in de omliggende bossen. Kamperen met Hemelvaart en Pinksteren kan al vanaf slechts € 315,- inclusief 2 personen.

Fantastische faciliteiten op Camping Diever

Een ruime en comfortabele kampeerplaats tijdens uw verblijf met Hemelvaart en Pinksteren kiest u natuurlijk het liefst zelf. En dat kan bij Camping Diever! Voor nog meer gemak kiest u onze Comfortplaatsen inclusief water, afvoer en digitenne of onze Comfort Plus plaatsen die ook nog eens over privé-sanitair beschikken.

Met onze exclusieve afwasservice wordt kokkerellen wel heel aantrekkelijk. Binnen enkele minuten is uw vaat weer stralend schoon. Tijdens het kamperen met Hemelvaart en Pinksteren zijn er dagelijks heerlijke verse broodjes, kranten en ’s avonds heerlijke pizza’s verkrijgbaar. De mogelijkheden zijn oneindig op onze familiecamping!

Eropuit in Diever

De groene omgeving van het esdorp Diever is grandioos en leent zich perfect voor lekkere wandelingen en fietstochten tijdens het kamperen met Hemelvaart en Pinksteren. De bossen van het Nationaal Park zijn natuurlijk ook prachtig speelmateriaal voor de kinderen. Dierenpark Emmen (Wildlands), Attractiepark en een dagje Giethoorn zijn geweldige aanraders voor het hele gezelschap. Nabij Camping Diever ligt ook een prachtige natuurplas voor uren zwemplezier.

Inhoud arrangement

  • Kamperen van 29 mei t/m 10 juni 2019
  • Tarieven gebaseerd op 2 personen inclusief één kampeermiddel, toeristenbelasting en electriciteit.
  • Honden zijn welkom (€ 28,-)
 KampeerplaatsComfortComfort plus
Electra X X X
Water, vuilwaterafvoer & digitenne   X X
Privé-sanitair     X
 

Bekijk alle arrangementen

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 
 
8,7
Op basis van 199 reviews
8,9
Op basis van 274 beoordelingen