In de meivakantie kamperen op Camping Diever

meivakantieIn de meivakantie kamperen doet u natuurlijk op gezellige familiecamping Camping Diever. Naast fantastische faciliteiten kunt u zelf een ruime kampeerplek kiezen op onze autovrije camping. Kinderen kunnen lekker klimmen en klauteren in de aangrenzende bossen van het bijzondere Nationaal Park. Kom kamperen in de meivakantie vanaf slechts € 170,- inclusief 2 personen.

Een geslaagde meivakantie begint op Camping Diever

Met het hele gezelschap kamperen in de meivakantie in Drenthe op Camping Diever wordt nu wel erg comfortabel. U kunt zelf uw ruimte kampeerplaats met elektra uitzoeken. Bent u op zoek naar nog meer gemak, ga dan voor een Comfortplaats inclusief water, afvoer en digitenne of voor een Comfort Plus plaats, waar u ook nog eens privé-sanitair tot uw beschikking heeft.

Houdt u van iets meer comfort en gemak, huur dan een van onze verhuuraccommodaties. Bijvoorbeeld een luxe lodge in Amerikaanse stijl, een vrijstaande bungalow of een comfortabele blokhut. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Verse broodjes zijn iedere dag verkrijgbaar, net als de krant. Haal lekker met het hele gezelschap een pizza bij de receptie af of bereid zelf een heerlijk gerecht. Geniet van onze speciale afwasservice en uw vaat is zo weer schoon. Dat is pas onbezorgd op vakantie.

Eropuit in Diever

Het naastgelegen Nationaal Park is ideaal voor leuke wandeltochten of als speelparadijs voor kinderen. Ga met het hele gezelschap naar Giethoorn en maak een rondvaart door de mooie grachtjes in een fluiterboot. Leuke uitstapjes? Dierenpark Emmen en Attractiepark Slagharen zijn echte aanraders voor de leukste dagjes weg. Voor kinderen is er een avontuurlijke natuurplas voor uren zwemplezier nabij onze boscamping!

Inhoud arrangement

  • Kamperen van 26 april t/m 5 mei 2019
  • Tarieven gebaseerd op 2 personen inclusief één kampeermiddel, toeristenbelasting en electriciteit.
  • Honden zijn welkom (€ 20,-)
 KampeerplaatsComfortComfort plus
Electra X X X
Water, vuilwaterafvoer & digitenne   X X
Privé-sanitair     X
 

Bekijk alle arrangementen

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 
 
8,7
Op basis van 199 reviews
8,9
Op basis van 274 beoordelingen