Verwarmd en modern sanitair op Camping Diever

Op Camping Diever zijn meerdere toiletgebouwen aanwezig. Zo is er altijd wel een sanitaire voorziening in de buurt van uw caravan of tent. De toiletgebouwen zijn modern ingericht en 1 toiletgebouw is geheel verwarmd. Wij hechten veel waarde aan de hygiëne, het sanitair wordt dan ook met zeer grote regelmaat schoongemaakt en gecontroleerd.

Douchen

Op Camping Diever kunt u comfortabel douchen. Zo zijn er naast de normale douches ook speciale familiedouches aanwezig.De familiedouche beschikt over meer ruimte en extra voorzieningen zodat u samen kunt douchen. Ook aan de kleine kinderen is gedacht, Camping Diever beschikt namelijk over kinderbadjes zodat ook de allerkleinsten lekker kunnen badderen.

Sepcard

De douches in de toiletgebouwen maken gebruik van het zogeheten Sepcard systeem. U ontvangt bij aankomst een pasje, de Sepcard, welke u kunt gebruiken om te douchen. Op het pasje staat een tegoed voor het warme water in de douches. Wanneer het tegoed op is kunt u dit komen opladen bij de receptie. Het voordeel van de Sepkey is dat u geen muntjes mee hoeft te nemen, enkel het pasje en u betaalt alleen naar gelang u verbruikt. Wilt u meer weten over de Sepcard, neem dan gerust contact met ons op.

Camping met privé sanitair

U kunt extra luxe kamperen op onze camping met privé sanitair. Wanneer u een comfort plus kampeerplaats boekt, kunt u gebruik maken van uw eigen privé sanitair. Op Camping Diever zijn een aantal kampeerplaatsen voorzien van privé sanitair cabines. Zo beschikt u bij uw kampeerplaats over uw eigen toilet, douche en wastafel. Dat is pas luxe kamperen! Lees meer over de mogelijkheden.

Wasmachine en droger

In de toiletgebouwen op de camping kunt u ook gebruik maken van een wasmachine of droger. De wasmachine en droger werken met een sepcard dan wel contact geld, afhankelijk van het toiletgebouw. Op de receptie kunt u een strijkbout lenen indien u de was ook nog even wilt strijken.

Camperclean

Bij Camping Diever hoeft u niet meer zelf uw campingtoilet te legen en reinigen. De CamperClean op de camping neemt u dit werk uit handen. U hoeft enkel uw cassette te plaatsen en de CamperClean doet de rest. Geen nare geurtjes, geen chemicaliën, maar met de juiste hoeveelheid spoelwater en microbiologische toiletvloeistof wordt de cassette schoongemaakt. Eenvoudig, snel en schoon!

Daarom kiest u voor Camping Diever

Daarom zeggen onze gasten “Liever naar Camping Diever!”

Bent u al overtuigd? Reserveer dan online uw vakantie

Reserveer online

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws