Gastbeoordelingen

Camping Diever scoort gemiddeld een 8.9 uit 274 beoordelingen.
Ligging 9.2
Prijs / kwaliteit 8.8
Kindvriendelijk 8.9
Staat v/h sanitair 8.9
Hygiëne 8.9

Een heerlijk camping met fijne relaxte beheerders.

Na te veel weken thuis ivm corona een weekje gerelaxt op deze camping. Alleen het sanitair mochten en konden we niet gebruiken, dus daar maar een 6 voor gegeven wat ongetwijfeld meer moet zijn.
Op vakantie geweest met partner 21-5-2020

Fantastisch

Bosrijke omgeving en mooie plaatsen
Op vakantie geweest met partner 19-5-2020

Heerlijk, ontspannen genoten van de rust.

Mooie plek, prive sanitair keurig schoon. Super kunnen MTB en in de bossen. Heerlijk gelopen met de hond.
Op vakantie geweest met partner 18-5-2020

Fijn, Rustig, Midden in de natuur.

Heerlijke camping, midden in het bos, en toch dicht bij alle voorzieningen van het dorp. Je hoort alleen de vogels. Fijne, knusse blokhut als accommodatie. Basic maar alles wat je nodig hebt is er. Schoon en netjes sanitair naast de hut. Wij komen zeker terug.
Op vakantie geweest met partner 16-5-2020

Fantastisch

Na 3 jaar weer terug naar deze camping van 6 tot 9 mei waar dit jaar de volgende generatie de camping heeft overgenomen in een moeilijke tijd! Maar daar gaan ze niet voor aan de kant Geweldige service prachtige plekken mooie bosrijke omgeving. Comfort plek met stroom en aan en afvoer van water. Naast het shakespeare theater en op loopafstand van de dorpskern. Automatische reinigingsmachine voor chemisch toilet. Mooie fietsomgeving Wij gaan zeker weer terug!
Op vakantie geweest met partner 13-5-2020

Mooie plek, een echte boscamping

Mooi verblijf, niet zo gastvrij, er wordt niet gevraagd naar de kwaliteit van het verblijf, relatief duur, late check-in en vroege check-out
Op vakantie geweest met jonge kinderen 12-5-2020

Energie tanken in een prachtige natuur

Schoon huisje, net even iets anders, alles aanwezig voor genoeg comfort, mooie ligging op de camping
Op vakantie geweest met partner 12-5-2020

Hier komen we terug

Onder de Corona omstandigheden en regels verbleven. Wij hebben een heel lekker verblijf gehad, de camping ligt mooi in een bos met mooie staanplaatsen en op loop afstand van Diever, wandel en fiets mogelijkheden zat.
Op vakantie geweest met partner 12-5-2020

Kamperen zoals kamperen bedoeld is.

Prachtige camping met mooie afgescheiden plekken. Voor zowel kinderen als volwassenen is er genoeg te doen op en rondom de camping. Veel speelgelegenheden voor kinderen en er heerst een heerlijk ontspannen sfeer op het grote terrein. Neem je fiets mee om de omgeving te verkennen. Vriendelijke eigenaren die je ontzorgen tijdens je verblijf en altijd voor je klaar staan.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 9-5-2020

Fijne camping

Prachtige boscamping. Ruime plaatsen. Goede voorziening om chemisch toilet te reinigen. Alles goed voor elkaar, zeker nu in corona tijd.
Op vakantie geweest met partner 8-5-2020

Heerlijk om een weekje te relaxen.

Wij verbleven in het Koekoeksnest, een heerlijk vrij stand huisje. De eigenaren zijn zeer vriendelijke en open staande mensen, goede service etc..
Op vakantie geweest met partner 5-5-2020

Fantastisch!

Voor de tweede keer op deze heerlijke camping in het bos aan de rand van Diever. Een echt familiebedrijf met zeer vriendelijk personeel. De blokhut XL is een fijn huisje midden in het bos. De pelletkachel maakt het extra gezellig. Voor de kinderen leuke speelplaatsjes op verschillende plekken op de camping. Iedere keer weer onder de indruk van de fantastische natuur in Drenthe!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 4-5-2020

Heerlijke dagen gehad!

De blokhut is helemaal volledig, super praktisch eigen sanitair erbij. Heerlijke douche. De palletkachel is perfect bij frisse dagen. Alles was goed geregeld met corona. En ondanks dat het gek was in deze tijden op vakantie te gaan, was social distaning geen probleem hier omdat het rustig was een de gasten die er waren afstand houden. Wij komen zeker weer! Kinderen vonden het geweldig, de speeltuinen zijn top.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 4-5-2020

Fantastisch

Vriendelijk ontvangst. Staan altijd voor je klaar. Mooie camping vooral als je ook van n beetje privacy houdt.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 3-5-2020

Mooie camping

Daar is het altijd leuk en mooi. Je kan daar heerlijk wandelen en fietsen. Wij wensen de nieuwe eigenaars zoon en schoondochter veel succes. Ook Hans en Marian veel gezond toe gewenst en geniet samen van jullie vrijheid . Wij komen er al jaren voor een paar dagen. Gr Peter en Gerrie van Alphen uit Driebergen-Rijsenburg
Op vakantie geweest met partner 29-4-2020

Heerlijk!

Wij hadden een kampeerplaats gereserveerd die in in de Corona-tijd viel. Voor vertrek kregen we te horen dat de toiletgebouwen gesloten zouden zijn. Onze plek kon wel worden omgeboekt naar een plek met privé sanitair. In dat geval kon ons kampeerweekend gewoon doorgaan. Dit hebben we gedaan. En we hebben het heerlijk gehad! Prachtige camping, midden in het bos. Ontzettend veel rust, natuur, vogels. Prima service. Een beetje anders dan anders, maar goed geregeld!
Op vakantie geweest met partner 20-4-2020

Kampeerauto

Wij hadden privesanitair geweldig genoten prachtige wandelingen in het bos met losloopgebeid. Aan de overkant van de weg goed restaurant En wat scheelde erg goed weer Schotel wil niet waar wij stonden via digitenne gekeken Wifi goed toen wij er waren was het rustig
Op vakantie geweest met partner 8-4-2020

Heerlijk verblijf, midden in het bos, helemaal top

Prima huis, van alle comfort voorzien. Zitcomfort op bank en eetkamerstoelen kan beter.
Op vakantie geweest met partner 22-2-2020

Heerlijk verblijf bij het bos!

Fijne camping aan de rand van het bos. We huurden een blokhut, waar alle basisvoorzieningen in zitten. De gezellige pelletkachel maakt de blokhut extra knus. Het huisje is schoon en netjes. De campingeigenaren zijn heel vriendelijk en gastvrij. Een aanrader, ook in de winter!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 12-1-2020

Aanrader!

Rust en ruimte op een heerlijke, sfeervolle plek. Neem boeken en spelletjes mee. Echt samen genieten.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 30-12-2019

Prachtig

we verbleven in de boomhut XXL , wat een fantastische plek zeg! Heel bijzonder om in een boomhut te verblijven. Met douche, keuken , kachel, alles wat je nodig hebt . Camping en omgeving zijn ook prachtig. En aardige camping beheerder (Marjan), een absolute aanrader
Op vakantie geweest met partner 14-12-2019

Zeker voor herhaling vatbaar

An d' Es is een heerlijk huisje. Gerieflijk, gezellig en knus. Alleen moet je een goede zaklantaarn mee, want het is er pikkedonker. De buitenlamp geeft bijna geen licht. 😩 Dit was echt het enige minpuntje. 😀
Op vakantie geweest met partner 19-11-2019

Ge-wel-dig

We wilden ergens naar toe waar we bijzonder konden overnachten. Een website bracht ons bij het Koekoeksnest in Diever. Meteen helemaal verkocht. Hier moesten we heen
Op vakantie geweest met partner 9-11-2019

Komen zeker terug

Mooie camping midden in Nationaal Park. Camping was mooi schoon. Leuke en vriendelijke eigenaren.
Op vakantie geweest met partner 5-11-2019

Een moment van rust

countrylodge staat tussen andere bungalows waar mensen wonen of een eigen vakantiehuis hebben het kan dus voorkomen dat ze al vroeg bezig zijn of naar werk gaan dus vroeg wakker word maar het is verder een rustig park mensen zijn vriendelijk auto mooi bij huisje, de hond mag mee en grenzend aan het bos
Op vakantie geweest met oudere kinderen 28-10-2019

Mooie herinnering

Na een hartelijke ontvangst, naar het leuke Tiny House het Koekoeksnest gebracht (moest nog even in orde worden gemaakt). Sfeervol huisje op een prachtige plek, voelde meteen goed. Er is een goede douche en prima bed. We hebben van de natuur genoten en heerlijk gegeten in de omgeving. Een dagje Drents museum Assen en Orvelte gedaan. Gewandeld in Nationaal Park Dwingelderveld en bezoekerscentrum bezocht.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 26-10-2019

Vooral in het naseizoen een aanrader.

Mooie camping aan prachtig bos. Voor het eerst van mijn leven op een camping niet af hoeven te wassen er is een vaatwasser je afwas is in 5 min klaar. Geweldige uitvinding.
Op vakantie geweest met partner 26-10-2019

Zeker voor herhaling vatbaar!

Prachtige boomhut, schoon en super locatie. Mooi uitgangspunt voor wandelingen in het aangelegen Drents Friese Wold.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-10-2019

Geweldig!

Super super gave, leuke accommodatie. Echt een aanrader. Heerlijk in het bos. Zo mooi. Goede bedden. Goede keuken, van alle gemakken voorzien. Alles heel schoon en netjes. Wij hebben het geweldig gehad. Met twee kleine kindjes.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 18-10-2019

Nooit meer

Wr is weinig te doen in de buurt. Voor winkelen of iets moet je minimaal een half uur tot uur rijden. Maar als je van natuur houdt dan is het zeker een aanrader. Maar niet als je denkt ik ga lekker een dag shoppen of iets bezichtigen. Dan was het wel een eindje rijden.
Op vakantie geweest met partner 7-10-2019

Schitterend.

Midden in de natuur. Het mooie dorp Diever op loopafstand. Prachtige fiets routes. Gemoedelijke en vriendelijke sfeer op de camping.
Op vakantie geweest met partner 4-10-2019

Hele mooie camping

Hele mooie boscamping. Vriendelijk hulpvaardig personeel.
Op vakantie geweest met partner 26-9-2019

We komen zeker weer terug!

Mooie ruime plekken in een natuurlijke omgeving. Zeer schoon sanitair en uiterst vriendelijke mensen aan de balie.
Op vakantie geweest met partner 25-9-2019

Super

Super camping mooie plekken schone toiletten en douches alleen sommige douches nog aparte koud en warm water kraan en weinig druk de afwasmachine is leuk maar ondanks mijn voorspoelen was mijn afwas niet schoon dus maar bij de caravan af gewassen verder top a alleen t Shakespeare theater is wel erg luid
Op vakantie geweest met partner 23-9-2019

Fantastisch

Wij hebben met 3 personen een huis gehuurd. De acomodatie was voortreffelijk Geheel in "Indianen" stijl. Een ruime zitkamer; een keuken; met ruime tafel (6 personen); toilet en aparte badkamer. Gelijkvloers zijn 2 slaapkamers; op de 1e verdieping is nog een slaapkamer. Alle voorzien van ruime bedden. 20 Meter en je bent in het Drenth-Friesewold.
Op vakantie geweest met partner 23-9-2019

Lekker verblijven in de natuur.

Rustige boscamping op loopafstand van het gezellige Diever. Geweldig om te fietsen en wandelen!
Op vakantie geweest met partner 19-9-2019

Zeer goed

Prachtige camping in zoveel groen voor mij de mooiste camping van Nederland . Alles is goed geregeld en op orde. Vriendelijke beheerders zeer bereidwillig om het naar je zin te maken !!
Op vakantie geweest met partner 16-9-2019

Mooie en prima camping in prachtige omgeving.

Prachtig gelegen camping in bosrijk gebied. Mooie plaatsen met zon en schaduw. Prima sanitair met zelfs een vaatwasser waarvoor je een muntje per dag krijgt. Dichtbij Diever. Mooie wandel- en fietstochten te maken. Assen en Meppel zijn leuke steden die eventueel per fiets zijn te bereiken.
Op vakantie geweest met partner 10-9-2019

Heerlijk en natuurlijk het Shakespearetheater!

Weer een heerlijk weekend op Camping Diever. Heerlijke uitvalsbasis voor de omgeving en natuurlijk het Shakespearetheater!
Op vakantie geweest met partner 6-9-2019

Fijn huis in mooie omgeving

prachtige hele stille omgeving, volop wandel- en fietsmogelijkheden. Huis zelf erg mooi gelegen en van alle gemakken voorzien. Afgezette tuin, dus als je een hond meeneemt ideaal. Hele fijne veranda.
Op vakantie geweest met partner 5-9-2019

Top camping

Prima camping Schoon sanitair Vriendelijk personeel Leuk gastenverblijf met bieb en spelletjes
Op vakantie geweest met partner 4-9-2019

Fantasties

veel gefietst en genoten van de rust op de camping
Op vakantie geweest met partner 4-9-2019

Uitstekend verzorgd, enorm vriendelijke eigenaren

We verbleven in de pod, wat ondanks het warme weer prima te doen was. Alle noodzakelijke benodigdheden waren aanwezig en door de begroeiing is er ook aardig wat privacy. Rustige, groene, zeer aangename camping. Goede fietsen te huur voor een prima prijs. Met name de vriendelijke ontvangst en service waren uitstekend. We komen graag terug!
Op vakantie geweest met partner 2-9-2019

Fantische vakantie op ideale camping

Een beetje avontuurlijk kamperen, toch alle comfort. Je staat echt in het bos. Plaatsen met veel privacy. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Weinig regels en toch loopt alles perfect.
Op vakantie geweest met partner 2-9-2019

Fantastisch

Mooie plekken in het bos, schoon sanitair, vaatwasser aanwezig, schoonmaken van je caravantoilet in automaat. Op loopafstand van het mooie dorp Diever. Veel fietsmogelijkheden.
Op vakantie geweest met partner 30-8-2019

Geweldig leuk en we komen zeker terug

Het is een geweldige camping met enorm vriendelijke en actieve eigenaren en personeel. Het is zeer kindvriendelijk met veel speelmogelijkheden en een geweldige animatie voor kids. Er zijn ruime plaatsen , goed sanitair, een kleine shop en je kunt er broodjes bestellen. Tevens is er voor bezoekers een vaatwasmachine op ecologische basis , die in 5 minuten de vaat doet en waarvoor je muntjes krijgt. we gaan er zeker weer naar toe ,ook omdat je in de omgeving heerlijke en mooie fietstochten kunt maken
Op vakantie geweest met partner 28-8-2019

Fantastisch

Fijne camping om te verblijven, wij hadden de plaats met privé sanitair gedaan. Een aanrader als je kleine kinderen hebt. Mooie ruime camperplaatsen en een leuk animatieteam. Diever zit op fiets/loop afstand van de camping waar je verschillende winkels hebt waaronder een Coop. Wij hebben een zeer fijn verblijf gehad op Camping Diever.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 27-8-2019

Superleuk !

dat ze er een enorm leuke tijd kunnen hebben, je voelt je meer dan welkom !
Op vakantie geweest met partner 26-8-2019

Super!

Toen wij aan kwamen in het woudhuis voelden wij ons gelijk thuis. Zo mooi aangekleed of zn western stijl huis.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 26-8-2019

Geweldig verblijf!

Je wordt van te voren goed geïnformeerd via de mail en bij aankomst krijg je alle informatie die je nodig hebt. Perfect geregeld!
Op vakantie geweest met partner 25-8-2019

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 
 
8,9
Op basis van 274 reviews
8,9
Op basis van 290 beoordelingen