Gastbeoordelingen

Camping Diever scoort gemiddeld een 8.8 uit 238 beoordelingen.
Ligging 9.3
Prijs / kwaliteit 8.8
Kindvriendelijk 8.7
Staat v/h sanitair 8.8
Hygiëne 8.9

Lekker verblijven in de natuur.

Rustige boscamping op loopafstand van het gezellige Diever. Geweldig om te fietsen en wandelen!
Op vakantie geweest met partner 19-9-2019

Zeer goed

Prachtige camping in zoveel groen voor mij de mooiste camping van Nederland . Alles is goed geregeld en op orde. Vriendelijke beheerders zeer bereidwillig om het naar je zin te maken !!
Op vakantie geweest met partner 16-9-2019

Mooie en prima camping in prachtige omgeving.

Prachtig gelegen camping in bosrijk gebied. Mooie plaatsen met zon en schaduw. Prima sanitair met zelfs een vaatwasser waarvoor je een muntje per dag krijgt. Dichtbij Diever. Mooie wandel- en fietstochten te maken. Assen en Meppel zijn leuke steden die eventueel per fiets zijn te bereiken.
Op vakantie geweest met partner 10-9-2019

Heerlijk en natuurlijk het Shakespearetheater!

Weer een heerlijk weekend op Camping Diever. Heerlijke uitvalsbasis voor de omgeving en natuurlijk het Shakespearetheater!
Op vakantie geweest met partner 6-9-2019

Fijn huis in mooie omgeving

prachtige hele stille omgeving, volop wandel- en fietsmogelijkheden. Huis zelf erg mooi gelegen en van alle gemakken voorzien. Afgezette tuin, dus als je een hond meeneemt ideaal. Hele fijne veranda.
Op vakantie geweest met partner 5-9-2019

Top camping

Prima camping Schoon sanitair Vriendelijk personeel Leuk gastenverblijf met bieb en spelletjes
Op vakantie geweest met partner 4-9-2019

Fantasties

veel gefietst en genoten van de rust op de camping
Op vakantie geweest met partner 4-9-2019

Uitstekend verzorgd, enorm vriendelijke eigenaren

We verbleven in de pod, wat ondanks het warme weer prima te doen was. Alle noodzakelijke benodigdheden waren aanwezig en door de begroeiing is er ook aardig wat privacy. Rustige, groene, zeer aangename camping. Goede fietsen te huur voor een prima prijs. Met name de vriendelijke ontvangst en service waren uitstekend. We komen graag terug!
Op vakantie geweest met partner 2-9-2019

Fantische vakantie op ideale camping

Een beetje avontuurlijk kamperen, toch alle comfort. Je staat echt in het bos. Plaatsen met veel privacy. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Weinig regels en toch loopt alles perfect.
Op vakantie geweest met partner 2-9-2019

Fantastisch

Mooie plekken in het bos, schoon sanitair, vaatwasser aanwezig, schoonmaken van je caravantoilet in automaat. Op loopafstand van het mooie dorp Diever. Veel fietsmogelijkheden.
Op vakantie geweest met partner 30-8-2019

Geweldig leuk en we komen zeker terug

Het is een geweldige camping met enorm vriendelijke en actieve eigenaren en personeel. Het is zeer kindvriendelijk met veel speelmogelijkheden en een geweldige animatie voor kids. Er zijn ruime plaatsen , goed sanitair, een kleine shop en je kunt er broodjes bestellen. Tevens is er voor bezoekers een vaatwasmachine op ecologische basis , die in 5 minuten de vaat doet en waarvoor je muntjes krijgt. we gaan er zeker weer naar toe ,ook omdat je in de omgeving heerlijke en mooie fietstochten kunt maken
Op vakantie geweest met partner 28-8-2019

Fantastisch

Fijne camping om te verblijven, wij hadden de plaats met privé sanitair gedaan. Een aanrader als je kleine kinderen hebt. Mooie ruime camperplaatsen en een leuk animatieteam. Diever zit op fiets/loop afstand van de camping waar je verschillende winkels hebt waaronder een Coop. Wij hebben een zeer fijn verblijf gehad op Camping Diever.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 27-8-2019

Superleuk !

dat ze er een enorm leuke tijd kunnen hebben, je voelt je meer dan welkom !
Op vakantie geweest met partner 26-8-2019

Super!

Toen wij aan kwamen in het woudhuis voelden wij ons gelijk thuis. Zo mooi aangekleed of zn western stijl huis.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 26-8-2019

Geweldig verblijf!

Je wordt van te voren goed geïnformeerd via de mail en bij aankomst krijg je alle informatie die je nodig hebt. Perfect geregeld!
Op vakantie geweest met partner 25-8-2019

We komen hier ieder jaar een weekend terug.

Mooie boscamping, met schoon sanitair. Gehuurde boshut was keurig ingericht en had veel privacy.
Op vakantie geweest met partner 22-8-2019

Super vooral voor de kinderen

ze hebben een leuke animatie team voor de kinderen zou deze aanbevelen bij andere mensen vooral met kinderen en misschien gaan we hier wel weer een keertje heen hebben een leuke vakantie gehad
Op vakantie geweest met jonge kinderen 21-8-2019

Volgend jaar weer.

De camping is perfect voor natuurliefhebbers, die geen behoefte hebben aan overbodige luxe maar wel veeleisend zijn. De plekken zijn groot en gescheiden door bomen en heesters, auto's worden buiten het park geparkeerd. Er valt veel te beleven voor jong en oud en de sfeer is prima. Bijzondere details: er is een afwasmachine, die gelijktijdig door meerdere gasten kan worden gebruikt en milieuvriendelijk in vijf minuten je vaat doet. De camping ligt behalve in een mooie natuur, ook op loofafstand van het dorp Diever en het openluchttheater waar jaarlijks een Shakespearevoorstelling wordt uitgevoerd. Ik heb Diever Camping ervaren als één de beste camping op mijn trektocht door Europa.
Op vakantie geweest met partner 20-8-2019

Vakantie in Nederland....

Erg mooie Amerikaans Loghome....Groot en Luxe...Maar zoals altijd in Nederland..het weer....
Op vakantie geweest met oudere kinderen 19-8-2019

Heerlijk

Het is een heerlijke plek met earm ontvangst. Wij verbleven in 1 van de blokhutten xxl. Prachtig en de mooie grote, overdwkte veranda orgde ervoor dat we ook met tegen heerlihk buiten konden ziiitten. De kinderen hebbenngenoten, die waren hele dagen weg, in de speeltuin en over het park.
Op vakantie geweest met partner 14-8-2019

Een fantastische vakantie!

Het is een super leuke camping voor het gezin! Onze kids zijn 7 en 10 jaar. Ze hebben genoten van het programma dat aangeboden werd. De camping eigenaar leest iedere avond voor op het "heuveltje van zand"; dat vonden ze bijzonder. Dat "de baas " van de camping dit doet! Hierdoor leer je het camping eigenaren ook beter kennen. Leuk! Verder een mooie omgeving om van alles en nog wat te doen. Het toilet e.d. werden goed schoongehouden. Wij zijn heel tevreden! En als de kids het goed hebben, hebben de ouders het ook goed!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-8-2019

Een fijne plek om met je gezin vakantie te vieren.

Camping Diever is een fijne gezinscamping.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-8-2019

Camping Diever is voor ons altijd weer thuiskomen.

de ligging van de camping in het bos, dichtbij Diever, de rust en de aangename Fam. Ike en personeel maken dat we telkens weer terug komen.
Op vakantie geweest met partner 5-8-2019

Thuis komen

Dat het rustig is en aardige mensen om je heen Leuke eet gelegeneden in de naaste omgeving Mooie natuur leuke wandelingen
Op vakantie geweest met oudere kinderen 31-7-2019

Super verblijf

Prachtige camping in bosrijke omgeving. Onze kleinzoon heeft heel erg genoten ondanks het warme weer maar mede dankzij het animatieteam. Het personeel van de camping is zeer vriendelijk en de eigenaar zelf bemoeit zichzelf op een heel positieve manier met het reilen en zeilen op de camping.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-7-2019

Tot de volgende keer

Camping Diever is een camping waar jong en oud terecht kan, animatie voor de jeugd, rust voor de ouderen die dat willen, en een omgeving waar van alles te doen is. De enige opmerking die ik heb is ondanks het feit dat er voldoende sanitair is, dat het goed schoon gehouden wordt, vindt ik het een gemis dat er bij de toiletten geen mogelijkheid is om handen te wassen en te drogen, tenzij je naar de afwasplaats gaat maar dan ontbreekt toch nog de mogelijkheid tot drogen, toch is het ook in Diever ondertussen 2019
Op vakantie geweest met partner 24-7-2019

Prima geen klachten

keurige camping schoon werden hartelijk welkom gegeten
Op vakantie geweest met partner 19-7-2019

Jammer van de tekortschietende hygïene.

Lauren Hill gehuurd voor 5 dagen. Mooie hut maar als ik €80 schoonmaakkosten mag afrekenen verwacht ik een schone lodge. Dus geen 'viezig' toilet,geen stofnesten in de slaapkamer,geen kapotte verlichting en zeker geen haard/vloer/tuinset buiten vergeven van de muizenpoep. Na een melding bij de receptie kregen we te horen,ow ja,er zitten heel veel vleermuizen in of bij de schoorsteen. Maar die poepen ook binnen dus?... Ik vond het niet zo fris. Jammer,de camping is mooi en de omgeving prachtig.
Op vakantie geweest met partner 16-7-2019

Goed voor herhaling.

Wij waren op de mooie bos camping , camping Diever. De meeste campingplaatsen hebben veel privacy, deze zijn door bomen en struiken afgeschermd. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Bij de uitgang kun je gelijk het fietsknooppunt oppakken. Het is alleen jammer dat er bijna geen cafeetjes of restaurantjes onderweg zijn, daarvoor moet je altijd in een dorpje zijn. Dit is een gemiste kans.
Op vakantie geweest met partner 16-7-2019

Absolute aanrader

Deze camping is absoluut een toppertje. Gastvrije en attente beheerders, zij verdienen een dikke pluim voor hun aandachtige en vrolijke inzet. Alles schoon en goed onderhouden. Heerlijke ruime standplaatsen met zon en/of schaduw. Schitterende omgeving voor wandelaars en fietsers. Leuke speelmogelijkheden voor kids. Gezellig dorp met prettige restaurantjes en terrassen. Wij hebben hier 3 weken een fantastische vakantietijd gehad. Gaan eigenlijk nooit terug naar dezelfde camping, maar hier gaan ze ons zeker terug zien.
Op vakantie geweest met partner 30-6-2019

Ontspannend, rustig en netjes.

We hadden een zussen-uitje , en hiervoor een blokhut geboekt. Het was een fijn verblijf op een mooie schone camping. Enige minpuntje: het was erg lastig om als volwassene van het bovenste (stapel)bed te komen, érg onhandig trapje.
Op vakantie geweest met partner 28-6-2019

Top camping

Mooie camping middenin de bossen met afgeschermde en niet afgeschermde plekken. Vriendelijke campinghouders en personeel. Mijn man en ik hebben hier een fijne week gehad en komen zeker nog weer.
Op vakantie geweest met partner 10-6-2019

Vrolijke camping, voor ieder wat wils.

We verbleven in een blokhut op Camping Diever. Leuke hut, je hebt alles wat je nodig het. Gastvrij onthaal bij de receptie.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 5-6-2019

Geweldig

Fantastisch rustige camping met ontzettend leuke eigenaren! Staan altijd klaar voor alle vragen. Sanitair is schoon en goed onderhouden. Hoogtepunt voor onze kinderen is toch elke avond weer het heuveltje van zand! En verhaaltje en Hans kent alle kinderen bij naam petje af!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 1-6-2019

Een bijzonder rustige vakantie.

Een zeer mooie knusse camping, met erg vriendelijke personeel.
Op vakantie geweest met partner 31-5-2019

Fantastisch!

Een mooie camping. Ligging net buiten het centrum, dus makkelijk even naar toe te fietsen voor een boodschap of om even en terras te pakken bij een van de vele horecagelegenheden. Voorzien van goede (zelfs luxe ) voorzieningen. Zeer vriendelijke ontvangst . Voor ons is het een heerlijk weekje geweest en een echte aanrader. Komen beslist nog een keer terug.
Op vakantie geweest met partner 31-5-2019

Fantastisch

Op camping Diever zijn ook verschillende accommodaties te huur buiten kampeerplaatsen. Wij verbleven in Eagle Rock een super mooi houten huis met veel luxe, 4 slaapkamers, 2 badkamers en veel ruimte binnen. Buiten prachtige veranda en omheinde tuin, midden in het bos, super rustig! aanrader
Op vakantie geweest met partner 30-5-2019

Heerlijk tot rust komen in een prachtige omgeving!

Mooie plaatsen, goed verzorgd terrein. Vriendelijk personeel. Dit alles in een prachtige omgeving
Op vakantie geweest met partner 8-5-2019

Mooie rustgevende omgeving.

Ik kan mij alleen beperken tot goede kant. Goed verzorgde camping en vriendelijk personeel. Kom hier zeker nog terug
Op vakantie geweest met partner 4-5-2019

Fantastisch! Voor herhaling vatbaar!

Wij zaten in de boomhut xxl, 2 volwassenen en 1 kind van 5 jaar. Het was fantastisch! Ondanks de storm was het er heerlijk.. De boomhut ging wel een beetje heen en weer maar dat vonden wij juist wel wat hebben. Daarbij was er totaal geen toch in de boomhut. En de heerlijke palletkachel hield ons lekker warm! Verder was het er ook heel schoon en netjes! Prachtig ingericht! Tot een volgende keer!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-3-2019

Fantastische accomodatie in heerlijke omgeving

Prachtig huis (Eagle Rock van camping Diever), zeer ruim, zeer luxe en van alle gemakken voorzien. Mooie omgeving om te wandelen of fietsen, leuke dorpjes in de omgeving.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-12-2018

Super!

Het Koekoeksnest was klein, maar zeer fijn. Mooie omgeving voor een lange wandeling... Lekker even tot rust gekomen. Topweekend gehad!
Op vakantie geweest met partner 13-12-2018

Fantastisch

Gigantisch mooie ervaring om in de Boomhut XXL te camping Diever te slapen. Hans en Marjan zijn zeer aardig en hulpvaardig, mijn complimenten!!!
Op vakantie geweest met partner 7-11-2018

Komen hier zeker terug.

Weekendje naar Camping Diever geweest, gemoedelijke camping, prachtig gelegen in bos op loopafstand van het gezellige plaatsje Diever en volop fietsmogelijkheden. Zonder hierom te vragen kregen we te horen, dat we de dag van vertrek konden blijven zolang we wilden, omdat het toch niet druk meer was. Heel attent!!
Op vakantie geweest met partner 27-10-2018

Heerlijk

het is een prachtige bos camping. doordat de camping midden in het bos ligt, kun je heerlijk wandelen door de bossen, prachtige fietstochten maken en mountainbiken. het ligt dicht bij het brinkdorpje diever, met gezellige terrasjes en leuke sneupwinkeltjes. kinderen kunnen er heerlijk spelen. wij komen al heel wat jaren op camping diever. zijn ook wel eens ergens anders naar toe geweest, maar toch komen we altijd weer naar camping diever. de gastvrijheid, de rust, de omgeving, wij houden ervan en voelen ons er thuis. sinds 2 jaar hebben we weer een seizoensplek.
Op vakantie geweest met partner 4-10-2018

We komen nog eens terug.

Geweldig. Aardige mensen. Zeer behulpzaam.
Op vakantie geweest met partner 1-10-2018

Hele mooie camping lekker in het bos.

Prima camping voor grote camper zijn de plaatsen wat aan de kleine kant.
Op vakantie geweest met partner 16-9-2018

Aanrader

Fantastische camping! Prachtig gelegen, mooie plekken en onwijs aardige eigenaren. Handig systeem met douchen alleen moet je er wel om denken het kaartje weer mee te nemen. En voor wie denkt dat in het najaar het rustig kamperen is vanwege de wat oudere kampeerder, die hebben best veel lawaai 😬
Op vakantie geweest met partner 12-9-2018

Voor herhaling vatbaar!

Verblijf in een blokhut. Prima ligging, rustig, schoon sanitair, fijne ontvangst. Kortom alles was goed.
Op vakantie geweest met partner 1-9-2018

Mooie omgeving

Echt een superleuke camping die prachtig bosrijk ligt in een prachtige omgeving. Ook het ontvangst en het personeel is erg vriendelijk. Wat ons erg tegenviel is dat het huisje (blokhut) bij aankomst erg smerig was. Overal waren spinnenwebben en stof te vinden. Vooral onder en achter het bed wordt nooit schoongemaakt. Tijdens het opmaken van het bed kwamen we nog een pinbonnetje tegen van andere gasten die begin juli geweest waren. Eerst maar de stofzuiger gepakt om alle spinnen en webben etc weg te halen. Dat is jammer aangezien je wel schoonmaakkosten betaald. Verder hebben wij het heerlijk gehad. En is er ook voor kinderen genoeg te doen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 28-8-2018

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 
 
8,8
Op basis van 238 reviews
8,9
Op basis van 290 beoordelingen