Gastbeoordelingen

Camping Diever scoort gemiddeld een 8.6 uit 385 beoordelingen.
Ligging 9.0
Prijs / kwaliteit 8.4
Kindvriendelijk 8.7
Staat v/h sanitair 8.5
Hygiëne 8.5

Fijne camping. Fouten toegeven en netjes oplossen

Mooie boscamping met ruime plekken. Het sanitair is voldoende en vaak modderig vanwege de inloop. De communicatie moet beter. Fouten maken mag. Informeer tijdig de klant als je een fout hebt gemaakt in de planning en zoek gezamenlijk een oplossing. Helaas heeft de nieuwe eigenares dit nog niet in de vingers en zet je gewoon voor het blok. Aan corona maatregelen is te weinig gedaan. Geen desinfecterende middelen bij het sanitair, alle wasbakken, op 50 cm afstand, beschikbaar. Alleen een verzoek om 1,5 mtr afstand te houden. Al met al eindigde ons verblijf in een grote teleurstelling en zijn we eerder vertrokken dan onze bedoeling was.
Op vakantie geweest met partner 16-9-2020

Camping prima, boshut tegenvallend

De camping is heel fijn, we hadden dat al als kampeerder ervaren. Boshut 6 viel erg tegen. Heel donker, de hele dag licht aan. Geen water. Bedden prima. Goed verwarmd. Inrichting heel praktisch, maar heel lelijk. Slechts één gemakkelijke stoel. Sanitair prima, maar wel apart. Voor oudere mensen die 's nacht vaak naar de wc moeten heel onpraktisch.
Op vakantie geweest met partner 16-9-2020

Heerlijk!

Prachtige camping in de bossen. Het was er, in september en door Corona zonder voorstellingen, heerlijk rustig. Grote plaatsen met veel schaduw. Sanitair werd heel regelmatig schoongemaakt. Fiets- en wandelroutes vanaf de camping. Geen minpunten. Komen graag weer terug!!
Op vakantie geweest met partner 14-9-2020

Prima

Het ‘witte’ veld vinden wij wel erg plezierig...veel ruimte veel groen...met schaduw en juist zon hoeken...het ‘oude toilet gebouw’ is zo in het najaar best koud..;-)
Op vakantie geweest met partner 10-9-2020

Mooie omgeving

Leuke camping, wij zijn er maar 2 nachten geweest maar we komen zeker nog een keer terug. Als min punt, doe wat aan de verlichting op de paden dit om ongelukken te voorkomen.
Op vakantie geweest met partner 10-9-2020

Genieten van prachtig bosrijke , rustige camping .

Heerlijk veel privacy, rust , staat midden in het bos . Schoon , netjes verzorgt
Op vakantie geweest met partner 4-9-2020

Nooit meer

Wij verbleven in een boshut waarbij de prijs kwaliteit niet in overeenstemming is Zoals geen stromend water ,dus een waterkan buiten op de picnicktafel, en kooktoestel met de gasfles in de hut , onvoldoende kast ruimte een pelletkachel die tegen de Oostenrijkse zithoek aanstond , het totaal is gewoon te duur het saniteergebouw is wel in orde dus netjes en schoon , en de ligging in het bos maakt dat er weinig zon op de plek komt en is het in de hut vochtig
Op vakantie geweest met partner 4-9-2020

Heerlijke camping, gastvrij, prachtige omgeving

gastvrij ontvangst, mooie ruime plekken met veel privacy, midden in bos en verschillende faciliteiten in de buurt zoals restaurantjes, supermarkt
Op vakantie geweest met jonge kinderen 2-9-2020

Al voor de derde keer hier en blijft top

Prachtige camping wel balen dat de tv kastjes terug naar de fabriek moesten en de Wi-Fi slecht werkte ook kunnen er betere carona regels bij de toiletten gerealiseerd worden .Verder is de receptie beperkt open das soms jammer.
Op vakantie geweest met partner 1-9-2020

Ontspannen

Een relaxte boscamping met allerlei soorten plekken: schaduw, zonnig, veel of weinig privacy en een ontspannen sfeer. Veel fiets- en wandelmogelijkheden.
Op vakantie geweest met partner 1-9-2020

Fantastish

Grote plaatsen, alleen koud water bij de wastafel. Douche en afwassen met een kaart daar staat een bedrag op bij aankomst. Maar je krijgt ook 3 munten bij aankomst voor de vaatwasser. Goede hoogte om je chemisch toilet te reinigen.
Op vakantie geweest met partner 31-8-2020

Mooie plaatsen, toch ongezelligven niet gastvrij,

Super dure camping waar het douchen er nog een appart bijkomt, bezopen. Wel grote plekken , maar gek genoeg telt de laatste week vd schoolvakantie niet mee, dan stoppen de activiteiten. Toeristische informatie die wij vroegen konden ze ons niet geven. Gewoon over de omgeving. Wij raden deze camping af. Met het noodweer..geen waarschuwing laat staan een rondje of bij iedereen alles goed was. Wij hebben geen leiding gezien
Op vakantie geweest met partner 29-8-2020

Prima Camping in mooie (fiets) omgeving

Camping was prima, mooie ligging , mooie plaatsen en keurig onderhouden.
Op vakantie geweest met partner 28-8-2020

Geweldige camping voor natuurliefhebbers!!

Perfecte camping voor fietsers en natuur liefhebbers. De camping ligt heerlijk in het bos maar toch heel kort bij Diever. Een vriendelijke ontvangst en een fijn verblijf met onze camper gehad op deze gezellige camping. We gaan zeker nog een keer terug!!
Op vakantie geweest met partner 25-8-2020

Er ff tussenuit

Camping Diever is een mooie groene camping met goed sanitair, zoals douches en w.c's, vuilwater loospunt en toilet loospunt, groente wasplek en afwasplek en tevens een vaatwasser. De plekken zijn ruim en voorzien van elektriciteit en vaak ween watertappunt in de buurt. De ontvangst en de service zijn vlot en vriendelijk. Er zijn speelplekken voor kinderen , een jeu de Boulesbaan, een kinderanimatieteam en voldoende wandel -en fietsroutes in de omgeving.Naast de camping ligt het Shakespeare-theater. De prijs-kwaliteitverhouding is goed. De camping is echt een aanrader als je Drenthe wilt leren kennen.
Op vakantie geweest met partner 25-8-2020

Leuke camping in het bos

We hebben een prettige vakantie gehad. De camping is goed gelegen, vlakbij Diever en middenin het bos. Heel prettig dat deze autovrij is, onze zoon van 2 heeft zich goed vermaakt. Prima animatie ook voor hem (dansen, knutselen, dagelijks verhaaltje). Rondom de plekken is genoeg schaduw, maar ook voldoende zon te vinden. Vriendelijke eigenaar. Met onze plek waren we niet blij. Dit was een (nog) niet opgeruimde seizoensplek. Scheef en met losliggende stoeptegels. Achterin was mul zand, waardoor we uiteindelijk op het zandpad stonden met de luifel. Hopelijk is deze inmiddels netjes gemaakt, zo kan je hem eigenlijk niet verhuren aan gasten. Voor de prijs die gerekend wordt, verwacht je toch iets beters. - Voor warm water moet betaald worden, dat is prima, maar dan mag de kwaliteit van de douches wel wat beter zijn. - Qua extra hygienemaatregelen was er niet veel geregeld. Pas eind juli werden extra zeep en papieren handdoekjes opgehangen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-8-2020

Erg mooie en groene camping

Hele fijne en groene camping midden in het bos. Genoeg speeltuintjes voor de kinderen en schoon sanitair. Veel schaduw door de vele bomen en grote struiken, dus ook ideaal in de hitte.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-8-2020

Mooie ligging in bos, rustig, fijne eigen sanitair

Blokhut 5, mooi gelegen aan rand in bos. Konden zo paadje uitlopen en hond loslaten. Konijntjes liepen over het veld voor onze hut. Goede bedden, alleen kraakte het metalen stapelbed. Luxe kamperen, wel het comfort maar bv geen stromend water in huisje, dus gewoon de afwas buiten doen.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 24-8-2020

Geweldig

Mooie camping in het bos, vlak bij het dorp Diever. Grote plekken met privacy maar ook heerlijke plekken om bijvoorbeeld met familie en/of vrienden te staan. Mogelijkheden om privesanitair te reserveren, en een geweldige camping waar je met je hond mag komen. Zo van de camping af en heerlijk wandelen in de bossen waar de hond op vele plekken los mag lopen maar ook mooie fietspaden door natuur en leuke dorpen. Wij komen zeker nog een keer terug
Op vakantie geweest met partner 23-8-2020

Leuke boscamping

Leuke boscamping,nette en schone toiletgebouwen. Warm water en douchen met card tegen betaling,helemaal goed,wordt er ook niet te lang gedouched en geen wachtrijen. Weinig autoverkeer op de camping,ook prima. Alleen jammer dat er op voormalige seizoenplaaten stoeptegels liggen,dit past niet in de bosrijke omgeving en moeilijk een caravan met voortent te plaatsen op deze plekken. Receptie tussen 12.00 en 13.00 uur gesloten en na 17.00 uur,dan ook geen ijsje enz. meer te krijgen. Al met al een prettige vakantie gehad op Camping Diever,tot volgend jaar.
Op vakantie geweest met partner 22-8-2020

Het geheel zorgt voor een rustgevend verblijf.

Leuk ingedeelde camping. Iedereen heeft letterlijk zijn eigen stekkie en er is een verscheidenheid aan soorten plekjes. We hebben er zelf niet aan meegedaan, maar de animatie voor de kinderen oogt als een succes. Diever is op wandelafstand aanwezig. Het Drents-Friese Woud is fantastisch om doorheen te lopen. Wij gaan hier zeker terug komen.
Op vakantie geweest met partner 22-8-2020

Bosrijke en rustige camping.

Bosrijke en nette camping in de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Erg rustige camping. Wij hadden een mooie plaats met 10 amp electra, water en afvoer bij de plek. Douchen gaat via een pas waarop je geld kan zetten. Werkt prima en kosten om te douchen zijn redelijk. Douche gebouw was netjes en schoon. Ook aanwezig en voor ons nieuw, een supersnelle vastwasser. Ff binnen 5 minuten je vaat doen voor 1 euro. Er is WiFi op de camping maar zoals zo vaak fluctueert de verbinding veel dus niet super. Wat wij wel jammer vinden was dat er in de avond geen ijsje of snack te koop is. Helemaal niets meer te doen. Prima met kleine kinderen maar voor de wat oudere jeugd lijkt het ons een saaie camping. Verder is de camping een prachtige uitvalsbasis voor de prachtige omgeving van bijvoorbeeld Diever en Dwingelderveld.
Op vakantie geweest met partner 21-8-2020

Mooie boscamping

Mooie boscamping met veel grote plekken. Geen rechttoe rechtaan plaatsen en veldjes. Mooie hoge bomen, maar camping is niet helemaal dicht gegroeid dus nog best wel wat zon. Meeste plekken half zon / half schaduw maar ook plekken met alleen maar zon of juist alleen maar schaduw. Sanitair oke. Op zich prima schoongemaakt maar de muren/plafonds kunnen beter. Bij het tweede sanitair gebouw iets verder op de camping maar één fatsoenlijke afwas plek dus wat weinig voor het aantal gebruikers. Paar leuke speeltuintjes voor kinderen. Geen zwembad, wat wij toch jammer vinden.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-8-2020

Camping waar zeker nog terug komen

Prima camping goede voorzieningen sanitair word goed schoongehouden. beschutte /schaduwrijke kampeerplaatsen
Op vakantie geweest met partner 19-8-2020

Mooie boscamping met ruime plaatsen

Een mooie boscamping met ruime plaatsen. Goede basisvoorzieningen met schoon sanitair. Animatie voor kinderen inclusief een kleine kinderboerderij. Een mooie uitvalsbasis om wandelend of fietsend kennis te maken met het Drentse landschap.
Op vakantie geweest met partner 19-8-2020

Lang weekend

Heerlijke ruime, groene en schaduwrijke camping, erg fijn in een hittegolf. We hadden gelukkig zelf een ventilator meegenomen, want anders was de 2 persoons trekkershut 's nachts wel erg warm geweest. Het sanitair werd regelmatig schoongemaakt. Ik vond daar echter weinig terug van coronamaatregelen, het zou bijv. fijn zijn als er perspex schermen tussen de afwasplekken zouden staan en er op meer plekken desinfectiemateriaal zou zijn (meer handzeepflacons bij afwasplek en wasbakken; bijv flessen handreiniger bij entree toiletruimtes).
Op vakantie geweest met partner 19-8-2020

Voor ons voorlopig geen Drenthe. De camping was ok

Het is een rustige camping, net zoals de hele omgeving. Gelukkig hadden we onze fietsen bij ons waardoor we, tijdens deze hittegolf op pad konden. hierbij misten we wel de mogelijkheid om af en toe met de voeten in het water te kunnen. Er diende zich geen sloot of plas aan, in die 5 dagen. Alleen georganiseerde zwemmogelijkhedne voor met kinderen. Ook de natuur bevatte geen dieren of bloemen, alleen bossen en weilanden.
Op vakantie geweest met partner 18-8-2020

Blokhut 11 Camping Diever

Het is een mooie blokhut maar schoon was het niet. Veel spinnenwebben, spinnen en pissebedden. En dan nog het servies.... er stonden lip-afdrukken op de glazen, borden en bekers waren vies , en dit in de Corona tijd. Dat kan echt niet. Ook de bank en stoelen zijn niet om op te zitten., de kussens zijn waardeloos. ( buiten zitten is ook niks, zie verder het verhaal hieronder) We waren er maar 1 nacht omdat we bij iemand op bezoek waren dus we hebben er alleen geslapen en dat was prima, maar ik zou er niet een hele dag kunnen blijven , in de blokhut. En dat voor rond de €130 per nacht.!! Wij vinden de prijs daardoor ook wat aan de hoge kant. En ook nog dit: Het is pikke pikke pikke donker op het park. We hebben even buiten gezeten maar het was zo donker dat het totaal niet prettig voelt.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 18-8-2020

Eerder vertrokken, plek viel erg tegen.

Hele dag schaduw, ook geen avondzon, teveel hoge bomen. In het voorjaar al geboekt. Dus erg opletten wat voor plek je krijgt. Bij de balie geweest, personeel geen overleg met de nieuwe eigenaren gehad. Receptie beperkt open. Eerder vertrokken en naar een andere camping gegaan. Wel een kindvriendelijke camping. Ivm corona zijn er handzeepjes maar die waren bij ons elke keer leeg. Slecht bijgevuld. En kraan was ook stuk waar dit pompje bij hing. Slecht geregeld qua hygiëne.
Op vakantie geweest met partner 18-8-2020

Heerlijke rustige plek onder de bomen

Het was een vrij warme periode, een hittegolf en ondanks de temperatuur een heerlijke schaduwrijke plek onder de bomen. Één om te onthouden, wat ik ook zeker ga doen. Fijne tijd gehad en heerlijke uitvalsbasis voor mooie fiets en wandelroutes.
Op vakantie geweest met partner 18-8-2020

Nu al zin in volgend jaar

Natuur.. privacy...rust indien je dat wilt. Genoeg vertier voor zelfstandige kinderen van 7 & 10. Gastvrij en flexibel. Enige minpuntje is dat sommige douches niet te veranderen zijn qua temperatuur. Handen wassen is ook niet echt op corona gericht. Dit moet je doen waar mensen staan om af te wassen, veelal kun je er dus niet bij.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 18-8-2020

Voor herhaling vatbaar!!!

Prachtige, overzichtelijke camping in het Bos. Diever op loopafstand, heel veel gefietst door de bossen naar het Aekinger meer (ideaal met kleine kinderen, lang ondiep). Eerste vakantie in Nederland maar zeer zeker voor herhaling vatbaar!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 18-8-2020

Warm maar schitterende omgeving

Mooie camping, wij zaten op een mooi rustig stuk van de camping, vriendelijke mensen, goed sanitair, minpunt: geen enkele bewegwijzering op de camping, bij inchecken krijg je geen overzicht mee van de leuke uitstapjes of evenementen (weekprogramma) op de camping zelf of in de omgeving van de camping
Op vakantie geweest met partner 17-8-2020

Geweldige vakantie in eigen land.

Heerlijke camping. Wij hadden een plek in een doodlopende straat midden in het bosgebied. Veel schaduw. Veel te doen voor de kinderen (jongen 9 en 12). Wat lastig was was dat de receptie om 17.00 dicht was. Dus voor ijs moest je het dorp in wat gelukkig niet ver was. Restaurant op loopafstand. Al het warme water werkte met een pasje waar geld op gezet kon worden. Afwasmachine op de camping waar je muntjes voor krijgt en naderhand kan bijkopen. Kortom heerlijke vakantie in eigen land gehad.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-8-2020

Een super huisje op een mooie lokatie

erg mooi huis op een mooie lokatie zo in het bos. Wel pikke donker savonds. Op de camping is niks tedoen, hrt is echt voor de rust en de natuur ,we hebben het heerlijk gehad,
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-8-2020

Boven verwachting

Rustige, nette camping. Mooie grote plekken met veel privacy. Vriendelijke medewerkers.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 16-8-2020

Heerlijk weekend

Heerlijk geslapen in het koekoeksnest. Heel leuk huisje. Alles er op en eraan. Het bed was opgemaakt, er waren handdoeken. Klein minpuntje was dat je het verkeer hoorde
Op vakantie geweest met partner 15-8-2020

Prima bestemming in deze hete tijd.

Een fijne boscamping met veel schaduw. Fijn dat de plaatsen omringd zijn door bomen en struiken. Mooie omgeving voor wandelaars en fietsers.
Op vakantie geweest met partner 15-8-2020

Helaas, na een dag al vertrokken

De comfortplek lag op een niet verwachte plek aan drukke weg. De camping was vol en daar waren we blij mee. Iedereen heerlijk genieten van ons mooie land en Drenthe in deze tijden van Corona. Wat dit laatste betreft waren eventuele veiligheidsmaatregelen afwezig of zeer summier in en rond de sanitaire voorzieningen. Om deze reden lag bij de gebruikers ook geen focus op preventie! Na een nachtje slapen hielden de inmiddels gearriveerde buren zich niet aan de campingregels betreffende nachtrust en autovrije camping zijn. Na een tweede nacht wilden we onze zorgen en ervaring delen met het personeel bij de receptie. Helaas werden we daar onheus bejegend. Jammer en zijn we dan ook onmiddellijk vertrokken.
Op vakantie geweest met partner 14-8-2020

Super

Het was een prima verblijf. De campingplaatsen zijn erg ruim, de sanitair schoon en het personeel vriendelijk. Mijn zoontje van 4 heeft zich kostelijk vermaakt op het avontureneiland en was fan van de kids-club.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 13-8-2020

Weekendje Diever

Wij vonden het heel erg leuk. We hebben ons goed vermaakt. Mooi afgescheiden plekken en het was lekker rustig. Prima sanitair, alleen jammer dat er geen zwembad was.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 13-8-2020

Fantastisch voor kinderen!

Plus punten: - veel activiteiten voor kinderen - dichtbij het dorp met leuke winkels en restaurants (ijssalon smaak moet je proberen) - leuke speeltuintjes voor de kids. Ook eentje waar ouders verboden zijn....maakt het voor de kinderen leuk! - goede sanitiar -Afwas machine Ze mogen wat mij betreft vaker toiletruimtes schoonmaken. En douchputjes controleren! Minpunten: - Receptie dicht tussen 12 - 13 ook in het hoogseizoen en dan ook na 17 uur. - putje om campers te legen midden op de camping. (Sommige campers legen het allemaal naast het putje...wat een smerige geur achterlaat! En dit wordt nooit na gespoeld!) - geen zwembad op de camping - je betaald voor de WIFI - afwasmachine muntjes niet gratis
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2020

Fantastisch

Hele mooie camping en prachtige ligging midden tussen de fietsroutes.
Op vakantie geweest met partner 11-8-2020

Super

We hadden Eagle Rock gehuurd een prachtig groot houten huis, zeker een aanrader. Vriendelijk ontvangst en een goede service. Volgend jaar gaan we zeker weer
Op vakantie geweest met partner 11-8-2020

Heerlijke vakantie

Goede ligging in het bos, ruime plekken en schoon sanitair. Voor de vroege vogels is het wel lang wachten op de broodjes, die zijn er pas om 9 uur.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 10-8-2020

Sfeervolle no-nonsens camping middenin de bossen

Een echte aanrader! Prachtige camping, middenin de bossen van het NP Drents Friesche Wold. Vrijwel elke plek heeft veel privacy door de speelse opzet. Voor de kinderen tot ong 12 veel leuke "kneuterige" activiteiten en regelmatig extra's zoals stormbaan, ringsteken, buikglijbaan. En natuurlijk het verhaaltje op het heuveltje van zand! Er is weinig was- en toiletgelegenheid, maar toch hebben we hebben zelden hoeven wachten. Alleen bij de babywaskamer. Daar zouden er wel meer van mogen zijn, zeker omdat er veel kleine kinderen zijn op de camping en er ook regelmatig volwassenen in douchen vanwege de ruimte.... Er is alleen in douches en babykamer (betaald) warm water. Sanitair is tip top in orde. De omgeving is schitterend, zowel dichtbij als verder weg. Speciale vermelding voor het bosbad in Dwingeloo. Nog nooit zo'n prachtig zwembad gezien, incl allerlei mooie houten klimparcours en watertafel met waterval en dammetjes.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 10-8-2020

Zeer mooie ligging

Veel privacy en mooie plaatsen
Op vakantie geweest met partner 10-8-2020

Beste plek om te zijn.

Als thuiskomen! Rust, vriendelijkheid, wandelen.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 10-8-2020

Aanrader, boscamping, genieten.

Een prachtige camping! Super mooie plekken. Een gezellige sfeer op de camping. De kleine dierenweide was ook een succes. Genoeg speelgelegenheid. Prima sanitair. Dichtbij het dorp en genoeg mogelijkheden om te fietsen of dagjes eropuit te gaan. We hopen hier weer eens naar te kunnen gaan!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 8-8-2020

Fijne bosrijke camping.

Prima verblijf. Sanitair in orde en wordt regelmatig schoongemaakt. Camping is best groot, maar door bosrijke setting heel knus. Wij waren blij met rustig plekje aan de rand ipv rondom het centralere volleybalveld. Soms wat rumoer door grote groep vlakbij, maar nog te doen. Ontvangst/check-in had iets uitgebreider gemogen met info over camping en omgeving. Animatie was voor onze jongens (basisschool leeftijd) afwisselend genoeg en ze hebben er af en toe gebruik van gemaakt. Omgeving fijn. Dorpje Diever gezellig! Goede vakantie gehad.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 8-8-2020

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 
 
8,6
Op basis van 385 reviews
Op basis van beoordelingen