Ontspannen kamperen in het voorseizoen met een voorseizoenplaats in Drenthe

voorjaarHet voorjaar is misschien wel de mooiste periode van het jaar om te kamperen. De natuur wordt langzaam weer groen, de vogels fluiten vrolijk hun lied en de bloemen staan prachtig in bloei. Wanneer u een voorseizoenplaats reserveert bij Camping Diever kunt u het hele voorseizoen genieten van de prachtige natuur van Drenthe! Een voorseizoenplaats reserveert u al voor € 695,-

Uitstekende faciliteiten op Camping Diever

Camping Diever heeft alles in huis voor een geweldige vakantie in het voorseizoen. Uiteraard is er voldoende goed onderhouden sanitair aanwezig op de camping. Maar houdt u van iets meer privacy, comfort en gemak, dan is het ook mogelijk om een voorseizoenplaats te reserveren met privé-sanitair. U beschikt dan over uw eigen toilet, douche en wastafel.

Daarnaast zijn er afwasmachines die uw afwas binnen mum van tijd schoonmaken en er is een camper-clean die uw chemisch toilet kan legen en schoonspoelen. Zo houdt u meer tijd over voor ontspanning tijdens uw vakantie.

Op de receptie kunt u elke dag vers gebakken broodjes halen, ijsjes en een krant. En heeft u ’s avonds geen zin om te koken, dan kunnen wij u onze heerlijke pizza’s aanbevelen. Wij hebben overal aan gedacht om u een vakantie te bezorgen om nooit te vergeten.

Er op uit in Diever

Het naastgelegen Nationale Park biedt veel mogelijkheden voor een fietstocht of wandeling. Maar Drenthe heeft nog zoveel meer te bieden! Zo kunt u diverse musea bezoeken, te denken aan het Drents Museum in Assen. Of wellicht gaat uw voorkeur uit naar het Hunebedcentrum in Borger, waar u alles te weten kunt komen over de historie van de hunebedden in Drenthe. Liever een dagje winkelen? Dan liggen de gezellige steden Meppel, Steenwijk en Hoogeveen binnen een half uur autorijden van de camping. Kortom, waar uw interesse ook ligt, Drenthe heeft het!

Inhoud van het arrangement:

  • Kamperen van 29 maart t/m 30 juni 2019
  • Tarieven gebaseerd op 2 personen inclusief één tent of caravan, milieubedrag, toeristenbelasting en electriciteit 10 Amp. (50 Kwh per maand is inbegrepen)
  • De overige gasten betalen het dagtarief, evenals de niet bij het arrangement inbegrepen extra's als auto, huisdier(en), logees, extra tent etc.
 KampeerplaatsComfortComfort plus
Electra X X X
Water, vuilwaterafvoer & digitenne   X X
Privé-sanitair     X
 

Bekijk alle arrangementen

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 
 
8,7
Op basis van 198 reviews
8,9
Op basis van 271 beoordelingen