Combineer de Wandelvierdaagse in Drenthe met een vakantie op Camping Diever

 wandelVan 19 mei - 26 mei gaat de Drents-Friese Wold Wandelvierdaagse in Diever weer van start. De Wandelvierdaagse in Drenthe gaat langs de mooiste plekjes van de streek. Uw deelname aan de Wandelvierdaagse is perfect te combineren met een voordelig verblijf op onze geweldige boscamping, gelegen aan het Nationaal Park in Drenthe.

Overnachten op Camping Diever vanaf slechts € 140,-

Camping Diever heeft een exclusief wandelvierdaagse-arrangement samengesteld om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Kom de hele week kamperen vanaf slechts €165,- inclusief 2 personen. Uw verblijf tijdens de Wandelvierdaagse is compleet zorgeloos door de uitstekende faciliteiten op onze camping. Elke dag zijn er bij onze receptie verse broodjes beschikbaar, zodat u niet met een lege maag aan de start staat.

Wandelvierdaagse in Drenthe

Vanaf de start in Diever komt u door de mooiste natuurgebieden en ziet u de meest unieke plekjes van Drenthe. Tijdens de Wandelvierdaagse heeft u keuze uit vier afstandsmogelijkheden: 10, 20, 30 en 40 kilometer. De wandeltochten worden gehouden onder toezicht van de Koninklijke Wandel Bond Nederland. Voor meer informatie over starttijden, routes en mogelijkheden kijkt u op dieversportief.nl.

Inhoud arrangement

  • Kamperen van 19 t/m 26 mei 2019
  • Tarieven gebaseerd op 2 personen inclusief één kampeermiddel, toeristenbelasting en electriciteit.
  • Honden zijn welkom (€ 18,-)
 KampeerplaatsComfortComfort plus
Electra X X X
Water, vuilwaterafvoer & digitenne   X X
Privé-sanitair     X
 

Bekijk alle arrangementen

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 
 
8,7
Op basis van 199 reviews
8,9
Op basis van 274 beoordelingen