Gastbeoordelingen

Camping Diever scoort gemiddeld een 8.7 uit 196 beoordelingen.
Ligging 9.2
Prijs / kwaliteit 8.6
Kindvriendelijk 8.6
Eetgelegenheden 7.6
Staat v/h sanitair 8.7
Hygiëne 8.9

Fantastisch

Gigantisch mooie ervaring om in de Boomhut XXL te camping Diever te slapen. Hans en Marjan zijn zeer aardig en hulpvaardig, mijn complimenten!!!
Op vakantie geweest met partner 7-11-2018

Komen hier zeker terug.

Weekendje naar Camping Diever geweest, gemoedelijke camping, prachtig gelegen in bos op loopafstand van het gezellige plaatsje Diever en volop fietsmogelijkheden. Zonder hierom te vragen kregen we te horen, dat we de dag van vertrek konden blijven zolang we wilden, omdat het toch niet druk meer was. Heel attent!!
Op vakantie geweest met partner 27-10-2018

Heerlijk

het is een prachtige bos camping. doordat de camping midden in het bos ligt, kun je heerlijk wandelen door de bossen, prachtige fietstochten maken en mountainbiken. het ligt dicht bij het brinkdorpje diever, met gezellige terrasjes en leuke sneupwinkeltjes. kinderen kunnen er heerlijk spelen. wij komen al heel wat jaren op camping diever. zijn ook wel eens ergens anders naar toe geweest, maar toch komen we altijd weer naar camping diever. de gastvrijheid, de rust, de omgeving, wij houden ervan en voelen ons er thuis. sinds 2 jaar hebben we weer een seizoensplek.
Op vakantie geweest met partner 4-10-2018

We komen nog eens terug.

Geweldig. Aardige mensen. Zeer behulpzaam.
Op vakantie geweest met partner 1-10-2018

Hele mooie camping lekker in het bos.

Prima camping voor grote camper zijn de plaatsen wat aan de kleine kant.
Op vakantie geweest met partner 16-9-2018

Aanrader

Fantastische camping! Prachtig gelegen, mooie plekken en onwijs aardige eigenaren. Handig systeem met douchen alleen moet je er wel om denken het kaartje weer mee te nemen. En voor wie denkt dat in het najaar het rustig kamperen is vanwege de wat oudere kampeerder, die hebben best veel lawaai 😬
Op vakantie geweest met partner 12-9-2018

Voor herhaling vatbaar!

Verblijf in een blokhut. Prima ligging, rustig, schoon sanitair, fijne ontvangst. Kortom alles was goed.
Op vakantie geweest met partner 1-9-2018

Mooie omgeving

Echt een superleuke camping die prachtig bosrijk ligt in een prachtige omgeving. Ook het ontvangst en het personeel is erg vriendelijk. Wat ons erg tegenviel is dat het huisje (blokhut) bij aankomst erg smerig was. Overal waren spinnenwebben en stof te vinden. Vooral onder en achter het bed wordt nooit schoongemaakt. Tijdens het opmaken van het bed kwamen we nog een pinbonnetje tegen van andere gasten die begin juli geweest waren. Eerst maar de stofzuiger gepakt om alle spinnen en webben etc weg te halen. Dat is jammer aangezien je wel schoonmaakkosten betaald. Verder hebben wij het heerlijk gehad. En is er ook voor kinderen genoeg te doen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 28-8-2018

Prachtige camping

Prachtige camping met ruime plaatsen. Picknicktafels (wat heel fijn is als fietskampeerders). Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Mijn man had een kapot frame en samen met Hans heeft hij z'n frame kunnen lassen zodat we de volgende dag verder konden fietsen :-) Ik kom hier zeker terug!
Op vakantie geweest met partner 26-8-2018

Redelijk

Mooi gelegen camping, maar jammer dat er auto's mogen blijven staan langs de toegangspaden. Dit zou alleen moeten voor laden en lossen. Ook zou er na 22:00 uur op stilte moeten worden gehandhaafd. Gasten, houd het voor iedereen leuk, denk ook aan je medemens!
Op vakantie geweest met partner 18-8-2018

Geen twijfel om ooit terug te gaan!

Rust, ruimte, gezelligheid, vriendelijk, en gastvrij!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 14-8-2018

Prachtige, voordelige camping in de bossen

Prachtige camping in de bossen, ruime plaatsen, mooi en schoon sanitair. Vanuit de camping wandel- en fietsroutes in Drents Friese Wold. Op loopafstand van Diever, leuk levendig dorp met supermarkt en grote variatie aan horeca Verbeterpunt: veel meer watertappunten maken, tenminste op ieder "veldje" één.
Op vakantie geweest met partner 6-8-2018

Voor herhaling vatbaar.

Gastvrijheid in het algemeen. Goede service. Geen minpunten.
Op vakantie geweest met partner 31-7-2018

Fantastisch

Super aardig personeel die erg leuk meedenkt. Ze laten je echt een vakantiegevoel voelen
Op vakantie geweest met partner 30-7-2018

Mooie nette camping

Supervriendelijk ontvangst. Ze denken met je mee en helpen je goed. De camping is erg leuk en speels ingericht met mooie grote plekken. Sanitair is netjes en schoon. Ik vind wel dat er te weinig douches zijn.
Op vakantie geweest met partner 26-7-2018

We komen terug!

Mooie groene camping. Vrolijke eigenaar. Net sanitair. Toen wij verbleven op de camping was het er lekker rustig. Voor de kampeerders die zonder stroom kamperen, zou een telefoonopladerkast ideaal zijn. Deze tip gaf ik vorig jaar ook.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-7-2018

Geweldig

Mooi schoon goed geholpen Ga zo door Tot ziens
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-7-2018

Mooie nette camping. Geen inkijk .

Mooi geisoleerde tent plek. Met genoeg schaduw.
Op vakantie geweest met partner 25-7-2018

Vakantiegevoel!

Wij hebben een nachtje hier op de camping gestaan om de tent uit te proberen, maar we baalden enorm dat we de volgende dag alweer weg moesten.. gelukkig was de eigenaresse zo vriendelijk om ons een plek aan te bieden die de volgende dag niet verhuurd was, zodat we nog een paar uurtjes extra konden genieten. Dus heerlijk ontbeten in het zonnetje met de verse broodjes uit de campingwinkel en daarna nog een wandeling ove de camping gedaan die er groot en keurig verzorgt uitziet, met genoeg animatie voor de kinderen en het Shakespeare theater voor de volwassenen. Voor ons reden genoeg om nog eens een keer met de honden terug te komen!
Op vakantie geweest met partner 23-7-2018

Super

Heel complete trekkershut en zeer vriendelijk en relaxt personeel!
Op vakantie geweest met partner 19-7-2018

Genieten

We hebben weer genoten van een fijne vakantie op deze mooie camping,met vriendelijke eigenaren. Vanuit deze camping kun je heerlijke fietsroutes volgen. Om daarna weer te genieten van de rust. We komen er zeker weer terug!
Op vakantie geweest met partner 18-7-2018

Leuk, gezellig

Een leuke camping midden in de bossen, met ruime plaatsen
Op vakantie geweest met partner 17-7-2018

Mooie camping in het bos , voor herhaling vatbaar

Wat een luxe : een vaatwas op de camping , al de mannen deden met plezier de "afwas" , de hond vond de nabijheid van een uitloopgebied "super". Dit alles voor een redelijke prijs .wij komen zeker terug !
Op vakantie geweest met partner 17-7-2018

Goed voor herhaling vatbaar!

Fijne camping; mooie plekken, schoon sanitair, vriendelijke personeel en super mooie omgeving vlak bij de deur.
Op vakantie geweest met partner 17-7-2018

Heerlijke camping, prachtige omgeving

Midden in de natuur, zeer gevarieerde campingplaatsen tussen de bomen, aan hondenlosloopgebied, wordt goed schoon gehouden, van alle gemakken voorzien, dichtbij gezellige dorpen, fijn wandelen en fietsen en niet duur!
Op vakantie geweest met partner 16-7-2018

Een plaats om terug te komen

Topcamping schone toiletten afwasmachine enz alleen Shakespeare theater is behoorlijk luid aanwezig maar ga weer terug volgend jaar
Op vakantie geweest met partner 15-7-2018

Wij komen al 25 jaar voor ons Shakespeare-weekend

Goed uitgeruste camping, vriendelijke mensen, met een groep is de vaatwasmachine héérlijk!
Op vakantie geweest met partner 12-7-2018

Iedere keer weer een thuisgevoel maar dan vakantie

Een fijne camping midden in de bossen met een fantastische gastheer en -vrouw en dito personeel. Shakespeare arrangement is elk jaar weer een feest!
Op vakantie geweest met partner 5-7-2018

Prima camping vlakbij dorp

Het is een verademing om te zien dat een campinghoudersechtpaar na zoveel jaren nog zo enthousiast hun bedrijf draaien!
Op vakantie geweest met partner 3-7-2018

Een super camping

De gastvrijheid staat daar hoog aan top. Een erg nette camping met schoon sanitair. Mooie grote plekken en je eigen vrijheid. Echt een aanrader.
Op vakantie geweest met partner 2-7-2018

Een heerlijke camping in een fraaie omgeving!

deze plek is een oase van rust. Het was ook heel mooi weer en de veelal oudere mensen zaten bij hun caravan of camper of tent stil te lezen! Veel vogels, geen hondengeblaf en ook geen overbodige muziek. De scholen hebben nog geen vakantie, dus weinig kinderen. Af en toe een kleintje van onder die maat. Wat vooral opviel dat het overal SCHOON was, geen volle afvalbakken en het gezamenlijke sanitair, brandschoon.
Op vakantie geweest met partner 1-7-2018

Wordt herhaald

Voor liefhebbers van kamperen een ideale camping.
Op vakantie geweest met partner 28-6-2018

Zeer ontspannend in mooie natuur

Erg rustige camping, mooi gelegen midden in de natuur. Aardige mensen aan de receptie. Wij verbleven in een Lodge, erg gezellig.
Op vakantie geweest met partner 14-6-2018

Geweldig hier!

In één woord : Top! Wat een heerlijke camping.
Op vakantie geweest met partner 14-6-2018

Fijne camping om even lekker tot rust te komen

Fijne rustige camping, vriendelijk personeel , grote plaatsen , privé sanitair is een aanrader
Op vakantie geweest met partner 11-6-2018

Fantastische camping voor jong en oud.

De aankomst was goed, je wordt zeer hartelijk ontvangen door Marjan en Hans Ike. Zijn beide zeer spontaan, ook het personeel war daar in dienst is is zeer hartelijk en spontaan, Een aanrader om hier te kamperen. Je mag zelfs je eigen plekje uit kiezen en op de plattegrond wordt aangegeven welke er nog vrij zijn. Ook kun je advies vragen op welk plekje je het beste kan staan. Zeer mooie omgeving om te fietsen en mooie schone en zeer goed onderhouden camping. Alles wordt zeer goed schoongehouden, er is zelfs een afwasmachine waar men goed gebruik van maakt. Wasmachines en drogers aanwezig, en zeer schoon. En ook zeer kindvriendelijk, meerdere speeltuinen aanwezig voor de kinderen, honden toegestaan wat ook geweldig is (zakjes voor de hond zijn ook aanwezig op de camping). Er is zelfs rekening gehouden met het opladen van elektrische auto's. Een fantastische camping met alle gemakken voorzien. Geweldig.
Op vakantie geweest met partner 10-6-2018

Mijn dochter zou er willen wonen.

Super fijne camping. Lekker dichtbij het gezellige dorp. Midden in het bos. Prachtige natuur. Schone sanitairgebouwen. Aardige eigenaren. Heerlijke speeltuinen voor de kinderen. Auto vrij terrein. Enige wens aan wat ontbreekt is een zwembad, alhoewel, dat zal de fijne prijs van een plek omhoog drukken... En de waterspeeltuin maakt voor de kinderen veel goed.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 7-6-2018

Fijne camping mooie omgeving

Het is een hele fijne camping zeer goed onderhouden zowel sanitair als de omgeving grote plekken vriendelijk personeel wij komen er al verschillende jaren
Op vakantie geweest met partner 5-6-2018

Echt een prima camping.

Mooie grote plaatsen, geen standaard veldjes of laantjes. Lekker in t bos. Konijnen hupsen vrolijk rond voor het ultieme bosgevoel. Diever is een gezellig drents plaatsje waar je in 5 min naartoe fietst. Sanitair: netjes, schoon. Zelfs een vaatwasser aanwezig en een apparaat die je cassettetoilet reinigt!!
Op vakantie geweest met partner 4-6-2018

Fijne camping, buiten het seizoen weinig kinderen

Echt een fijne camping met erg vriendelijke eigenaren en medewerkers. Wel erg veel oudere mensen, ook in het weekend weinig kinderen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 31-5-2018

Super verblijf!

Voor de eerste keer op deze camping voor de wandelvierdaagse van Diever. Rustig, groen, zeer compleet van alle gemakken voorzien. We komen zeker terug!
Op vakantie geweest met partner 31-5-2018

Fantastich

Door omstandigheden hebben we ,onze voor drie maanden gereserveerde kampeerplek , voortijdig moeten verlaten. We hebben maar 14 dagen van de drie maanden op deze prachtige camping mogen doorbrengen . Alhoewel in het reglement vermeld staat dat bij voortijdig vertrek geen restitutie verplicht is , hebben we toch een groot deel van het betaalde bedrag teruggekregen, hetgeen wij zeer op prijs hebben gesteld. Geweldige mensen, deze Hans en Marjan .
Op vakantie geweest met partner 28-5-2018

Een camping om terug te komen!

Fijne camping, heel mooi in het bos gelegen. Goede voorzieningen, afwasautomaat, septic tank schoonmaakautomaat, nog nooit zo luxe gekampeerd! Vriendelijk ontvangst. Er werd rekening gehouden met onze wens, 4 plekken bij elkaar. Rustig en ruime plaatsen. Op loopafstand van Diever. Heerlijk weekend gehad!
Op vakantie geweest met partner 27-5-2018

Geweldig, vriendelijke mensen heel behulpzaam.

Fietsen meenemen of huren op de camping.
Op vakantie geweest met partner 26-5-2018

Voor ons kan het niet beter.

Het was weer een perfect pinksterweekend mede dankzij het weer en de gastvrije eigenaren Hans en Marjan. Fietsen gehuurd was prima. Sanitair is ook schoon.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 24-5-2018

Fantastisch

supercamping met super eigenaren. Wij komen hier al jaren op wisselende tijden. En het blijft geweldig!
Op vakantie geweest met partner 21-5-2018

Heerlijk !

Prima, gastvrij, mooi, rust, ruimte, privacy, omgeving. Top
Op vakantie geweest met partner 21-5-2018

Fantastisch

De omgeving is zó mooi dat je er direct wel wil gaan wonen.
Op vakantie geweest met partner 20-5-2018

Perfect

Heerlijk wandelen in de bossen!
Op vakantie geweest met partner 17-5-2018

Supercamping

Mooie camping; goede uitvalbasis voor wandel-en fietstochten! Dorp op 5 minuten lopen vanaf de camping! Vriendelijke eigenaren!
Op vakantie geweest met partner 14-5-2018

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

8,7
Op basis van 196 reviews
8,9
Op basis van 269 beoordelingen