Kamperen in juni en juli in Drenthe

juniWilt u kamperen in juni en juli in Drenthe, kom dan naar Camping Diever. Hier heeft u keuze uit diverse kampeerarrangementen tegen een wel heel betaalbare prijs. Bij ons kunt u zelf uw kampeerplaats uitkiezen (ruime kampeerplaats, comfortplaats of comfortplus plaats) en geniet u van een ontspannen verblijf in het voorseizoen. U beschikt over uitstekende faciliteiten en bent omgeven door schitterende natuur. Aarzel niet en kom ook kamperen in juni / juli in Drenthe!

Kampeerarrangementen juni en juli 

Onderstaande kampeerarrangementen in juni en juli zijn gebaseerd op 2 personen inclusief 1 tent of caravan, milieubedrag, toeristenbelasting en 10 ampère elektriciteit (50 kWh p.m. is inbegrepen). Ook kunt u samen met uw hond kamperen tegen een kleine meerprijs.

Kamperen in Drenthe Kamperen in Drenthe wordt nog leuker met een arrangement in juni en juli. Bovendien is er in het voorseizoen van alles te beleven. De natuur staat volop in bloei en de temperaturen zijn aangenaam. Tijd om er gezellig op uit te gaan dus! In de nabije omgeving kunt u tijdens het kamperen in juni en/of juli in Drenthe prachtige wandel- en fietstochten maken, de mooiste plekjes van de provincie verkennen of bijvoorbeeld iets origineels beleven. Wacht dat u van een rondvaart door de grachtjes van Giethoorn of een kijkje bij historische hunebedden?

Inhoud van het arrangement:

  • Kamperen in de periode van 11 juni tot en met 12juli
  • Tarieven gebaseerd op 2 personen inclusief één kampeermiddel, toeristenbelasting en electriciteit.
  • Honden zijn welkom (€ 25,-)
Arrangement KampeerplaatsComfortComfort Plus
Electra X X X
Water, vuilwaterafvoer & digitenne   X X
Privé-sanitair     X
 

Bekijk alle arrangementen

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 
 
8,7
Op basis van 199 reviews
8,9
Op basis van 274 beoordelingen