Omgeven door de natuur

Camping Diever ligt midden in de bossen, omgeven door heel, heel erg veel natuur. Het aangrenzende Nationaal Park Drents-Friese Wold is bijvoorbeeld met 6.000 hectare, het grootste Nationale Park van Drenthe. Gewoon naast de deur, wat wilt u nog meer?

Wat maakt een Nationaal Park bijzonder?

Een Nationaal Park is een beschermd natuurgebied van minimaal 1.000 hectare, bestaande uit natuurlandschap, vennen of plassen en met bijzondere flora en fauna. Een Nationaal Park is niet zomaar een bos, het is bijzonder. Bijzonder mooi!

Camping Diever grenst aan Nationaal Park Drents-Friese Wold. Daarnaast ligt op enkele kilometers afstand Nationaal Park het Dwingelderveld, ook hier kunt u geweldige fiets- en wandeltochten maken. Hier komt u in bepaalde gebieden nog vrij rondlopende Schotse Hooglanders tegen, geweldige imposante koeien die prachtig zijn om te zien.

Alle Nationale Parken hebben een bezoekerscentrum waar van alles te doen is en waar u diverse routes kunt krijgen om de natuur te ontdekken.

Giethoorn, het Venetië van het Noorden

Giethoorn is het Venetië van het Noorden. In het centrum van Giethoorn treft u authentieke boerderijen gelegen aan de grachten van het dorp en waar u dan ook niet met de auto kunt komen. Laat u rondvaren met een fluisterboot over de grachten en ontdek het dorp vanaf het water.

Daarom kiest u voor Camping Diever

Daarom zeggen onze gasten “Liever naar Camping Diever!”

Bent u al overtuigd? Reserveer dan online uw vakantie

Reserveer online

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws