Diever, een gezellig brinkdorp in Drenthe

Camping Diever ligt aan de rand van het pittoreske dorpje Diever. Een dorpje met een gezellig dorps karakter, waar bewoners graag een praatje maken, maar waar ook veel te beleven valt. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt, bakker en slager, maar neem ook even plaats op het terras en geniet van de gemoedelijke sfeer van Diever.

In de zomer worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals de bekende braderie in Diever en grote feesten waar tot in de late uurtjes nog gedanst en geproost kan worden.

Dorpen in de omgeving van Diever

Drenthe staat bekend om de brinkdorpen en esdorpen. Kleine dorpen met authentieke boerderijen rondom het dorpsplein en een ontspannen sfeer. Dwingeloo is een voorbeeld van een brinkdorp en ligt op slechts 4 kilometer afstand. Dwingeloo is zeker een bezoek waard wanneer u de typisch Drentse sfeer wilt proeven.

Ook het dorpje Vledder is klein maar fijn te noemen. De diverse winkeltjes, restaurants en cafe’s zorgen ervoor dat er altijd wel wat te doen is.

Bezoek de dorpen op de fiets

In de directe omgeving liggen diverse dorpjes die u uiteraard ook op de fiets kunt bezoeken. Maak bijvoorbeeld een mooie fietstocht naar Appelscha, Zorgvlied, Wapse en Wittelte. Of maak het rondje de andere kant op via Dwingeloo, Ansen, Ruinen, Eemster en Lhee. Dorpen waar u nog nooit van gehoord heeft? Stap dan op de fiets en leer de dorpen kennen.

Niet alleen Camping Diever heeft veel te bieden voor een geslaagde vakantie, ook de dorpjes in de omgeving dragen bij aan een onvergetelijke vakantie!

Daarom kiest u voor Camping Diever

Daarom zeggen onze gasten “Liever naar Camping Diever!”

Bent u al overtuigd? Reserveer dan online uw vakantie

Reserveer online

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws