Avontuurlijk spelen op Camping Diever

Kinderen hebben de vakantie van hun leven op Camping Diever. Ze kunnen uren spelen, klimmen en klauteren, glijden van de glijbaan of met water en zand spelen. Aangezien de camping volledig autovrij is, kunnen ze ongestoord spelen en is de camping bijna één grote speeltuin voor ze.

Ontdek het Avontureneiland

Onze kleine gasten zijn helemaal fan van het Avontureneiland, een eiland alleen voor kinderen. Ze kunnen hier op de grote houten speeltoestellen klimmen en klauteren, maar ook ongestoord met zand spelen. Tevens is er een waterspeelplaats waar 2 favorieten van kinderen samen komen: spelen met zand en verkoelend water. Lekker kliederen met nat zand en spetteren met water, gegarandeerd een grote glimlach op de gezichtjes van de kinderen!

Sporten en spelen

Niet alleen voor de jonge kinderen zijn speelfaciliteiten aanwezig. Ook voor de oudere kinderen en volwassenen is er veel te beleven. Zo is er een tafeltennistafel, jeu de boulesbaan, volleybalveld en voetbalveld aanwezig. Hier kunt u onbeperkt een spel spelen met elkaar. Ook worden er in het hoogseizoen diverse toernooien georganiseerd op de camping.

Ontdek al spelend de natuur

De unieke ligging in het bos maakt dat er ook veel te ontdekken en spelen is buiten de camping. Zo is er een grote natuurlijke zwemplas, op een half uurtje fiets afstand, waar in de zomer verkoeling kan worden gezocht. Maar ook een speurtocht door de bossen maakt de vakantie niet alleen leuk, maar ook nog educatief!

Dagelijkse activiteiten voor de kinderen

In het hoogseizoen organiseert het recreatieteam van Camping Diever diverse originele activiteiten voor jong en oud. Vakantie is immers feest! Elke dag beginnen we met een leuk programma voor de allerkleinsten. De kinderen springen, zingen en dansen met een vrolijk Diever-liedje om de dag goed te beginnen, om vervolgens een uurtje te gaan knutselen en spelletjes te spelen. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals een bingo en diverse mini shows. 

Ga je mee spelen op de klimtoren?

Water? Tafel? Gaaf een watertafel

Wat zijn ze lief he?

Ontdek alles over Camping Diever

Daarom kiest u voor Camping Diever

Daarom zeggen onze gasten “Liever naar Camping Diever!”

Bent u al overtuigd? Reserveer dan online uw vakantie

Reserveer online

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws