Animatie
header_banner_image
header_banner_image_mobile

Animatie voor de kinderen

In de zomervakantie organiseert een professioneel animatieteam originele activiteiten die in het teken staan van natuureducatie en plezier. Met Pasen en in de meivakantie hebben we ook leuke activiteiten voor je in petto. Daarbij organiseren we diverse activiteiten om samen met de kinderen te doen. Plezier voor het hele gezin! 

Tipje van de sluier: we organiseren leuke speurtochten door het bos voor de kinderen waar je dieren kunt spotten. Superleuk om mee te maken!

We organiseren diverse activiteiten, maar er blijft voldoende tijd over om als gezin samen leuke dingen te ondernemen. Ook willen we stimuleren samen te gaan spelen. Bouw samen met je kind(eren) een boshut of zandkasteel, of maak een mooie fietstocht door de natuur. Maar je mag ook gerust een volleybal lenen en samen met elkaar gaan volleyballen. Zo zijn er meerdere spullen  te leen bij de receptie. 

Wanneer organiseren we activiteiten:

  • Eerste Paasdag
  • Meivakantie (onder voorbehoud)
  • Zomervakantie 

Voor de zomer is er een 4 dagen doe en ontdekprogramma, waarin spelen en ontdekken in de natuur centraal staan. Maar ook is er een bingo, vlaggenroof en tijd om te knutselen. 

Er worden diverse activiteiten georganiseerd en aangepast op de aanwezige kinderen. Ook als er geen activiteiten ingepland staan kunnen de kinderen speurtochten lopen, kleuren en knutselen of samen spelletjes spelen. Op de receptie zijn leuke kleurplaten te verkrijgen en spelletjes te leen, loop gerust eens bij ons binnen. 

Let wel, wij stimuleren het samen spelen en beleven met het hele gezin, er worden dan ook niet de hele dag door activiteiten gepland voor de kinderen.

Maak samen de mooiste vakantieherinneringen!

Download ons animatieprogramma

Bekijk ook onze andere faciliteiten

Onze Partners: