Huren op Camping Diever in Drenthe
header_banner_image
header_banner_image_mobile

Algemene informatie verhuurmogelijkheden Camping Diever

Aankomst en vertrek

Wanneer je een verhuuraccommodatie wilt huren kun je dagelijks aankomen en vertrekken, je zit niet vast aan vaste wisseldagen. Aankomsttijd is 15.00 uur, de vertrektijd 10.00 uur. Wil je later uitchecken? Deze kun je in sommige gevallen bijboeken tegen bepaalde vergoeding. Bij drukte is dit helaas niet mogelijk.

Huisdier

In bepaalde accommodaties is je huisdier van harte welkom. Hierbij gaan we er wel van uit dat je een huisdier niet langdurig alleen laat en we vragen je om de dieren niet op een bed of de bank te laten liggen. Tevens brengen we eenmalig een extra bedrag voor de schoonmaakkosten in rekening.

Linnengoed

Dekbedden en kussens liggen standaard voor je klaar in onze accommodaties. Wanneer je een accommodatie huurt op Camping Diever moet je zelf linnengoed meenemen. Heb je geen matrashoes of kussensloop meegenomen, dan kun je deze ook bij ons huren.

Broodjesservice

Je kunt broodjes bestellen op de receptie tot een half uur voor sluitingstijd. De volgende dag vanaf de openingstijd zetten wij de bestelling bij de receptie in een tasje met je naam erop klaar. Let op, in rustige periode kan het zijn dat er geen broodjes beschikbaar zijn. Wij verzoeken je vriendelijk om elke bestelling bij het afhalen op de receptie direct af te rekenen.

Reserveren en annuleren

Je kunt op onze site direct online reserveren. Uiteraard mag het ook per e-mail of telefonisch.

Als je vakantie door omstandigheden niet door kan gaan en je moet annuleren, dan wordt het vooruitbetaalde bedrag niet gerestitueerd. Het is niet mogelijk een annuleringsverzekering bij ons af te sluiten. Deze worden online veelal voordelig aangeboden. Neem even telefonisch contact met ons op als je wilt annuleren zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing. Soms is het mogelijk om de boeking te verschuiven, maar dat kan alleen in goed overleg.  

Sleutel

Bij aankomst heten wij je van harte welkom op de receptie van de camping. Hier kun je de sleutel in ontvangst nemen en terecht voor vragen en eropuit tips. Bij vertrek kun je hier ook de sleutel weer inleveren.

Schoonmaken

Na ieder verblijf wordt de accommodatie door ons schoon gemaakt. Hiervoor brengen we per reservering schoonmaakkosten in rekening. De schoonmaakkosten zijn in de tarieven inbegrepen en worden apart vermeld op de reserveringsbevestiging.

Onze Partners: