Het Shakespeare theater in Diever viert 75 jarig jubileum!

Waant u zich in de wereld van Wiliam Shakespeare tijdens de wekelijkse try outs vanaf 13 juni tot en met 5 augustus in het Shakespearetheater. Elk jaar weer een groot succes en zeer geliefd bij duizenden bezoekers. Dit jaar speelt de theatergroep 2 stukken in één voorstelling: de tragikomedie ''Macbeth en de Comedy of Errors''. Als onze gast krijgt u gratis toegang tot de try outs. Op 7 augustus vindt de première plaats.

Maak uw verblijf op Camping Diever compleet met een gezellig avondje uit naar het Shakespearetheater. Zoek en boek online snel en eenvoudig een onvergetelijke vakantie in Diever.

Shakespeare theater naast Camping Diever

Het Shakespearetheater van Diever ligt naast Camping Diever. Dit theater speelde al voorstellingen in 1946 is inmiddels uitgegroeid tot een zeer bekend openluchttheater in Nederland. Elke jaar geven de toneelspelers een andere draai aan de toneelvoorstellingen van Shakespeare. Romeo & Julia, Othello en Hamlet zijn enkele voorbeelden van bekende toneelstukken die worden gespeeld in het Shakespearetheater.

Het openlucht theater naast de camping is bekend bij menig Shakespeare liefhebber. Het theater biedt plaats aan 1.000 bezoekers. Onlangs hebben ze naast het bestaande theater nog een heel bijzonder theater gebouwd, het globe theater. Wilt u nu alvast een rondleiding door het theater, maak dan een virtuele tour door het theater. Klik hier om een virtuele tour te maken.

Een avondje uit

In de zomer worden er diverse toneelvoorstellingen gegeven. Aan het begin van het zomerseizoen worden er try outs gegeven en in augustus is de première van het toneelstuk. In de zomervakantie spelen de toneelspelers een paar keer per week de voorstelling.

Ga een keer naar het theater en geniet van de verhalen van Shakespeare!

Lees meer over de voorstellingen

Daarom kiest u voor Camping Diever

Daarom zeggen onze gasten “Liever naar Camping Diever!”

Bent u al overtuigd? Reserveer dan online uw vakantie

Reserveer online

Daarom kiest u voor Camping Diever

Daarom zeggen onze gasten “Liever naar Camping Diever!”

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 
 
8,9
Op basis van 257 reviews
8,9
Op basis van 290 beoordelingen