Camping Diever in Drenthe

Kamperen op een camping in Drenthe? Geniet van een heerlijke vakantie op Camping Diever in Diever! Onze gezellige gezinscamping ligt midden in de prachtige Drentse bossen. Bij ons kunt u terecht als u echt 'natuur'-lijk wilt kamperen en bent u van harte welkom tussen 1 april tot 1 november. Alle kampeerplaatsen liggen in de bossen verspreid en bieden genoeg rust en privacy. Vier een onvergetelijke vakantie op onze camping in Drenthe  en geniet!

Luxe camping in Drenthe

U staat met uw caravan, camper of tent heerlijk beschut tussen de bomen. Kampeer in luxe door prive-sanitair te huren of maak gebruik van onze uitgebreide sanitaire voorzieningen. Onze camping in Drenthe is volledig autovrij. Hierdoor kunt u extra genieten van uw rustige vakantie en kunnen uw kinderen veilig spelen.

Ontdek Camping Diever in 1 minuut

Arrangementen van Camping Diever

Selecteer het aantal personen en bekijk direct de mogelijkheden en de all-in prijzen van onze arrangementen en aanbiedingen.

 

Huur een accommodatie op onze camping in Drenthe

Camping Diever verhuurt diverse soorten accommodaties. Onze sfeervolle bungalows liggen midden in het bos en bieden alle mogelijke comfort. Bent u op doorreis? Dan is onze blokhut echt iets voor u. Uiteraard zijn al onze accommodaties van alle gemakken voorzien.

Bijzonder overnachten 

Wilt u iets bijzonders huren? Kies dan voor de Country House! Onze sfeervolle Country Houses zijn midden in het bos gelegen en geven u door de country-stijl inrichting een unieke beleving. Ook beschikken wij over een Boomhut XXL die volledig in Shakespeare stijl gebouwd is. Ontdek ook zeker onze andere bijzondere accommodaties op onze camping in Diever: de Pod en het Koekoeksnest.

Meer weten over kamperen of een accommodatie huren op onze camping in Drenthe

Wilt u meer informatie over een vakantie op Camping Diever? Lees dan meer op onze website of neem contact met ons op. 

Een onvergetelijke vakantie beleeft u op onze camping in Drenthe!

Huur een bijzondere Country House of bungalow

Bekijk onze verhuuraccommodaties

Optimaal genieten van de natuur

Ontdek de natuur

tekst speeltuin1

Wat is er leuker dan klimmen en klauteren in het bos!

Ontdek de mogelijkheden

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 
 
8,8
Op basis van 220 reviews
8,9
Op basis van 290 beoordelingen