last new desktop
last new mobile

Camping in Drenthe? Ontdek Camping Diever!

Kamperen op een camping in Drenthe? Geniet van een heerlijke vakantie op Camping Diever in Diever! Onze gezellige gezinscamping ligt midden in de prachtige Drentse bossen. Bij ons kunt u terecht als u echt 'natuur'-lijk wilt kamperen of een accommodatie wilt huren. U bent van harte welkom tussen 1 april tot 1 oktober. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van diverse luxe, uitgebreide faciliteiten om uw ideale vakantie compleet te maken. In de bosrijke omgeving zijn er vele mogelijkheden om eropuit te gaan. Kortom: een vakantie op onze camping in Drenthe is een vakantie om nooit te vergeten!

Luxe camping in Drenthe

Kamperen op onze camping betekent optimaal genieten van de natuur, rust en de gezelligheid op een ruime kampeerplaats. Wanneer u meer comfort wilt ervaren, dan kun u overnachten op onze comfortplaatsen die van water- en riool aansluiting zijn voorzien. En wilt u meer luxe ervaren? Reserveer dan een kampeerplaats met privé sanitair. Camping Diever beschikt tevens over camperplaatsen. Deze plaatsen liggen bij ons niet afgelegen, maar gezellig op een van de comfortabele, ruime plaatsen op de camping!

Goed om te weten: onze camping in Drenthe is volledig autovrij. Hierdoor kunt u extra genieten van uw rustige vakantie en kunnen uw kinderen veilig spelen.

Ontdek Camping Diever in 1 minuut

Arrangementen van Camping Diever

Selecteer het aantal personen en bekijk direct de mogelijkheden en de all-in prijzen van onze arrangementen en aanbiedingen.

 

Huur een accommodatie op onze camping in Drenthe

Camping Diever verhuurt diverse soorten accommodaties. Onze sfeervolle accommodaties liggen midden in het bos en bieden alle mogelijke comfort. Bent u op doorreis? Dan is onze blokhut echt iets voor u. Uiteraard zijn al onze accommodaties van alle gemakken voorzien.

Bijzonder overnachten 

Wilt u iets bijzonders huren? Kies dan voor een Boomhut XXL die volledig in Shakespeare stijl gebouwd is. Ontdek ook zeker onze andere bijzondere accommodaties op onze camping in Diever: de Pod en het Koekoeksnest.

Meer weten over kamperen of een accommodatie huren op onze camping in Drenthe

Wilt u meer informatie over een vakantie op Camping Diever? Lees dan meer op onze website of neem contact met ons op. 

Een onvergetelijke vakantie beleeft u op onze camping in Drenthe!

Huur een bijzondere accommodatie of sfeervolle blokhut

Bekijk onze verhuuraccommodaties

Optimaal genieten van de natuur

Ontdek de natuur

tekst speeltuin1

Wat is er leuker dan klimmen en klauteren in het bos!

Ontdek de mogelijkheden

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws