Beste gast,

Wanneer je een seizoenplaats wilt reserveren of je huidige seizoenplaats wilt verlengen, vragen we je onderstaand formulier in te vullen. Na ondertekening kun je het formulier op de receptie inleveren of e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij ondertekening van de overeenkomst ga je automatisch akkoord met onze huisregels, deze vind je onderaan de pagina.

Aanmelden / verlengen seizoenplaats Aanmelden winterstalling

Verleng tijdig je seizoenplaats

Laat ons voor 1 december weten of je je seizoenplaats wilt verlengen. Na 1 december zal je huidige plaats worden vrijgegeven voor andere gasten. Heb je nog vragen of twijfel je of je wilt verlengen, neem dan contact met ons op zodat we je kunnen helpen.

Rust en natuur op Camping Diever

Ons streven is om de natuurbeleving en de rust op de camping nog meer tot zijn recht te laten komen. Dat zal zich vooral uiten in het perfectioneren van natuurrijke uitstraling van het terrein.

Daarnaast gaan we deze winter heel hard aan de slag met groot onderhoud op het terrein. Helaas zullen sommige gasten hun caravan tijdelijk ergens anders moeten gaan stallen. Ze zijn hiervan op de hoogte gebracht. Heb je nog vragen? Stel ze ons gerust. Iedereen is weer van harte welkom in 2022.

Wil je ons helpen?

Helemaal alleen kunnen we het niet. We vragen onze gasten dan ook vriendelijk om zijn of haar kampeerplaats netjes te houden en (grof) vuil tijdig weg te brengen. Eigenlijk niets nieuws, maar wel iets heel belangrijks. Om het voor iedereen makkelijk te maken wat onze streefpunten zijn, hebben we huisregels gemaakt. Heb je nog vragen over deze huisregels, laat het ons dan weten.

Bekijk de huisregels

Wij kijken uit naar een onvergetelijk kampeerseizoen en hopen u volgend jaar als onze gast te mogen verwelkomen. Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande, aarzel niet om nog even contact met ons op te nemen.

Een gastvrije groet,
Niels & Shirley Ike – van der Voorn

 

Daarom kiest u voor Camping Diever

Daarom zeggen onze gasten “Liever naar Camping Diever!”

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws