Een avondje uit naar het Shakespeare theater in Diever

Vanaf 23 juni gaan de voorstellingen in het Shakespearetheater weer van start. Dit jaar zal de theatergroep ‘King Lear’ spelen: Nadat Koning Lear zijn macht aan twee dochters heeft overgedragen ontdekt de oude vader dat hij door hen wordt bedrogen. Wat volgt is een strijd tussen goed en kwaad waarbij Lear steeds meer los komt van de realiteit en van zijn omstandigheden.

Shakespeare theater naast Camping Diever

Het Shakespearetheater van Diever ligt naast Camping Diever. Dit theater speelde al voorstellingen in 1946 is inmiddels uitgegroeid tot een zeer bekend openluchttheater in Nederland. Elke jaar geven de toneelspelers een andere draai aan de toneelvoorstellingen van Shakespeare. Romeo & Julia, Othello en Hamlet zijn enkele voorbeelden van bekende toneelstukken die worden gespeeld in het Shakespearetheater.

Het openlucht theater naast de camping is bekend bij menig Shakespeare liefhebber. Het theater biedt plaats aan 1.000 bezoekers. Onlangs hebben ze naast het bestaande theater nog een heel bijzonder theater gebouwd, het globe theater. Wilt u nu alvast een rondleiding door het theater, maak dan een virtuele tour door het theater. Klik hier om een virtuele tour te maken.

Een avondje uit

In de zomer worden er diverse toneelvoorstellingen gegeven. Aan het begin van het zomerseizoen worden er try outs gegeven en in augustus is de première van het toneelstuk. In de zomervakantie spelen de toneelspelers een paar keer per week de voorstelling.

Ga een keer naar het theater en geniet van de verhalen van Shakespeare!

Wilt u meer weten over het Shakespearetheater, bekijk dan hier website van de toneelvereniging.

Daarom kiest u voor Camping Diever

Daarom zeggen onze gasten “Liever naar Camping Diever!”

Bent u al overtuigd? Reserveer dan online uw vakantie

Reserveer online

Daarom kiest u voor Camping Diever

Daarom zeggen onze gasten “Liever naar Camping Diever!”

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

8,7
Op basis van 198 reviews
8,9
Op basis van 270 beoordelingen