Een avondje uit naar het Shakespeare theater in Diever

Vanaf 1 juli gaan de voorstellingen in het Shakespearetheater weer van start. Dit jaar zal de theatergroep ‘De getemde feeks’ spelen, een van de eerste komedies van William Shakespeare. Het verhaal gaat over een zakenman uit Padua. De beste man heeft twee dochters: de wilde Katharina en de brave Bianca. Voor de mooie Bianca staan mannen in de rij en zij zou best wel met één van hen willen trouwen maar de strenge vader besluit dat de lieve Bianca pas aan de beurt komt als haar oudere zus aan de man is. Maar hoe kan die kwade Katharina ooit aan een man komen als alle mannen voor haar op de vlucht slaan? Op een dag arriveert ene Petruchio uit Verona en hij wil dit klusje wel klaren. Zal het hem gaan lukken om deze feeks te temmen?

Shakespeare theater naast Camping Diever

Het Shakespearetheater van Diever ligt naast Camping Diever. Dit theater speelde al voorstellingen in 1946 is inmiddels uitgegroeid tot een zeer bekend openluchttheater in Nederland. Elke jaar geven de toneelspelers een andere draai aan de toneelvoorstellingen van Shakespeare. Romeo & Julia, Othello en Hamlet zijn enkele voorbeelden van bekende toneelstukken die worden gespeeld in het Shakespearetheater.

Het openlucht theater naast de camping is bekend bij menig Shakespeare liefhebber. Het theater biedt plaats aan 1.000 bezoekers. Onlangs hebben ze naast het bestaande theater nog een heel bijzonder theater gebouwd, het globe theater. Wilt u nu alvast een rondleiding door het theater, maak dan een virtuele tour door het theater. Klik hier om een virtuele tour te maken.

Een avondje uit

In de zomer worden er diverse toneelvoorstellingen gegeven. Aan het begin van het zomerseizoen worden er try outs gegeven en in augustus is de première van het toneelstuk. In de zomervakantie spelen de toneelspelers een paar keer per week de voorstelling.

Wanneer u naar een try out van de voorstelling wilt gaan, kunt u als campinggast een gratis toegangskaart bij de receptie van de camping verkrijgen. Tevens hebben wij een speciaal Shakespeare arrangement voor u samengesteld, waarbij u kunt profiteren van extra voordeel en ook ontvangt u een leuke verrassing. Lees hier meer over ons arrangement.

Ga een keer naar het theater en geniet van de verhalen van Shakespeare!

Wilt u meer weten over het Shakespearetheater, bekijk dan hier website van de toneelvereniging.

Daarom kiest u voor Camping Diever

Daarom zeggen onze gasten “Liever naar Camping Diever!”

Bent u al overtuigd? Reserveer dan online uw vakantie

Reserveer online

Daarom kiest u voor Camping Diever

Daarom zeggen onze gasten “Liever naar Camping Diever!”

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

8,7
Op basis van 148 reviews
8,9
Op basis van 204 beoordelingen