Seizoenplaats in Drenthe 

Seizoenplaats in DrentheEen seizoenplaats in Drenthe heeft zoveel voordelen! Eigenlijk is een week vakantie op Camping Diever veel te kort. De prachtige omgeving heeft ontzettend veel te bieden en de natuur is elk seizoen weer anders. Daarom biedt Camping Diever de oplossing: seizoenplaatsen in Drenthe.

Zo kunt u gedurende enkele maanden optimaal genieten van uw vakantie en alle faciliteiten op de camping. Maak van uw caravan, gedurende één seizoen, een tweede huis en geniet van een geweldig verblijf! 

De gehele camping is autovrij, hierdoor kunnen de kinderen overal veilig spelen en u extra kunt genieten van uw rust. U kunt uw auto veilig parkeren bij de ingang van de camping.

We hebben nog enkele plekken beschikbaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. 

Seizoenplaats met uitstekende faciliteten

De seizoenplaatsen op Camping Diever zijn voorzien van uitstekende faciliteiten. Bovendien heeft u keuze uit verschillende soorten kampeerplaatsen. Zo kunt u ervoor kiezen om te kamperen tussen de bomen of op een gezellig veldje. Alle kampeerplaatsen zijn zeer ruim en voorzien van elektra. Daarnaast bieden wij comfortplaatsen die zijn voorzien van water en riool.

Naast de comfortabele seizoenplaatsen heeft Camping Diever u nog veel meer te bieden. Denk aan vers gebakken broodjes op de receptie, een afwasservice en goed onderhouden sanitairgebouwen.

Seizoenplaats in Drenthe met kinderen

Seizoenplaats in Drenthe met kinderenSeizoenplaatsen in Drenthe zijn natuurlijk erg geschikt voor gezinnen met kinderen. Voor kinderen is er namelijk genoeg te beleven op de camping. Voor de kinderen is er onder andere een waar avontureneiland. Een eiland met speeltoestellen waar ze heerlijk kunnen klimmen, klauteren, glijden van de glijbaan of spelen met zand.

In de zomervakantie organiseert een professioneel recreatieteam vele activiteiten voor jong en oud. Denk aan een kinderkermis, rodeo rijden of een playbackshow. Leuke activiteiten waar iedereen nog lang met een glimlach aan terugdenkt!

Ontdek Drenthe, Diever en Camping Diever

Seizoenplaats in Drenthe Als u een seizoenplaats reserveert op Camping Diever bent u vrij om te komen en gaan. Een soort tweede huis op de camping dus. Wanneer u komt, adviseren wij u om leuke dingen te ondernemen en even tot rust te komen van alle dagelijkse activiteiten.

Pak de fiets en maak een mooie fietstocht door het Nationale Park, ga geocachen in Drenthe of heerlijk zwemmen in een natuurplas in het bos. Waar u ook van houdt, er is genoeg te zien, doen en beleven tijdens een seizoen lang kamperen in Drenthe!

Tarieven seizoensplaats 
Seizoensplaats € 1.550,-
Toeristenbelasting € 160,-

Een seizoenplaats is inclusief:

  • 2 gezinsleden
  • 1 kampeermiddel van 5 meter
  • periode 1 april - 1 oktober
Optioneel 
Extra bijzettentje (max. 2 personen) € 90,-
Schuurtent max. 3 m2 € 53,-
Huisdier (max 2 huisdieren per plaats) € 90,-
Extra kind indien meer dan 4 personen € 50,-
Medegebruiker, anders dan gezinslid (volwassene) € 100,-
Meerprijs per meter of gedeelte > 5m € 20,-
Bezoek € 30,-

Algemene voorwaarden

  • op alle reserveringen zijn de RECRON voorwaarden van toepassing
  • bij ondertekenig van een overeenkomst gaat u automatisch akkoord met onze huisregels

Liever een maandje kamperen of een korte voor- of naseizoenplaats? Bekijk hier alle arrangementen.

Wilt u meer weten over onze seizoensplaatsen, neemt u dan contact met ons op.

Geweldig kamperen op Camping diever

Ontdek alles over Camping Diever

Daarom kiest u voor Camping Diever

Daarom zeggen onze gasten “Liever naar Camping Diever!”

Bent u al overtuigd? Reserveer dan online uw vakantie

Reserveer online

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws