Combineer de Fiets4daagse Drenthe met een vakantie op Camping Diever

fiets4daagseVan 13 tot en met 20 juli 2019 gaat de Drentse Fiets4daagse weer van start. Elk jaar worden er mooie routes uitgezet zodat u op de fiets Drenthe kunt ontdekken. Zo zijn er toerfietstochten van 30, 40 of 60 kilometer, ATB routes, kinderroutes en speciale roll-on routes geschikt voor deelnemers die bijvoorbeeld gebruik maken van vervoermiddelen als een scootmobiel. Combineer de Fiets4daagse Drenthe met een verblijf op Camping Diever en geniet van een fietsvakantie in Drenthe!

Overnachten op Camping Diever vanaf € 175,-

Camping Diever heeft een speciaal fiets4daagse arrangement voor u samengesteld. U kunt een hele week kamperen, voor maar liefst € 170,- voor 2 personen. Wij doen er alles aan om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. 

Houdt u van iets meer comfort en wilt u liever overnachten in een luxe blokhut, bungalow of lodge? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Uw fietstocht begint in het dorp Diever

Er zijn diverse startpunten in Drenthe voor de verschillende routes. Deelnemers van de 40 kilometer toerfietstocht en de kinderroute kunnen starten vanuit het dorp Diever. Bekijk de website fiets4daagse.nl voor de diverse routes en mogelijkheden.

Inhoud van het arrangement:

  • 1 week kamperen in de periode 13 tot en met 20 juli
  • Tarieven gebaseerd op 2 personen inclusief één kampeermiddel
  • Inclusief toeristenbelasting en electra
  • Honden zijn welkom (€ 18,-)
 KampeerplaatsComfortComfort plus
Electra X X X
Water, vuilwaterafvoer & digitenne   X X
Privé-sanitair     X
 

Bekijk alle arrangementen

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 
 
8,8
Op basis van 207 reviews
8,9
Op basis van 285 beoordelingen