Hele maand september kamperen op Camping Diever

 septemberEen hele maand kamperen in september is niet alleen ontzettend gezellig, het is ook adembenemend mooi in Diever. Wanneer u door het naastgelegen Nationale Park wandelt of fietst, ziet de prachtige kleurscharkeringen in bomen, het bos wat langzaamaan verandert in de mooiste herfstkleuren. Kom een maand kamperen met 2 personenen vanaf € 275,- en ontdek zelf de schoonheid van de Drentse bossen!

Uitstekende faciliteiten op Camping Diever

Wanneer u een maand komt kamperen wilt u uiteraard graag een comfortabele kampeerplaats. Op Camping Diever kunt u zelf een kampeerplaats uitzoeken, waarbij u kunt kiezen uit een ruime kampeerplaats met electra, een Comfortplaats met electra, water en digitenne, of een Comfort Plus plaats. U beschikt dan tevens over uw eigen privé-sanitair, luxe kamperen met optimale privacy.

Camping Diever is helemaal ingericht om een heerlijk ontspannen vakantie te beleven. Uiteraard treft u er goed onderhouden sanitair, maar er is zoveel meer. Zo kunt u elke dag verse broodjes en een krant halen op de receptie. Maar ook biedt Camping Diever een speciale afwasservice. Onze afwasmachines hebben uw vaat binnen een paar minuten weer stralend schoon, voor u dus meer tijd voor vakantie! En heeft u ’s avonds geen zin om te koken, dan is het ook mogelijk om een pizza af te halen bij de receptie. Wij hebben overal aan gedacht om u een vakantie te bezorgen om nooit te vergeten.

Er op uit in Diever

Het naastgelegen Nationale Park biedt veel mogelijkheden voor een fietstocht of wandeling. Maar Drenthe heeft nog zoveel meer te bieden! Zo kunt u diverse musea bezoeken, te denken aan het Drents Museum in Assen. Of wellicht gaat uw voorkeur uit naar het Hunebedcentrum in Borger, waar u alles te weten kunt komen over de historie van de hunebedden in Drenthe. Liever een dagje winkelen? Dan liggen de gezellige steden Meppel, Steenwijk en Hoogeveen binnen een half uur autorijden van de camping. Kortom, waar uw interesse ook ligt, Drenthe heeft het!

Inhoud van het arrangement:

  • Kamperen van 31 augustus - 29 september 2019
  • Tarieven gebaseerd op 2 personen inclusief één kampeermiddel, toeristenbelasting en electriciteit.
  • Honden zijn welkom (€ 25,-)
 KampeerplaatsComfortComfort plus
Electra X X X
Water, vuilwaterafvoer & digitenne   X X
Privé-sanitair     X
 

Bekijk alle arrangementen

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 
 
8,8
Op basis van 207 reviews
8,9
Op basis van 285 beoordelingen