Tijdens het pinksterweekend kamperen op Camping Diever

pinksterenVoor comfortabel kamperen tijdens het pinksterweekend bent u bij Camping Diever in Drenthe aan het juiste adres. Maak kennis met de gezelligheid en de fantastische omgeving van onze familiecamping. Naast de geweldige faciliteiten en mogelijkheden, kunt u zelf een kampeerplek kiezen op onze autovrije camping waar kinderen onbezorgd kunnen spelen. Kinderen kunnen lekker klimmen en klauteren in de omliggende bossen. Kom ook kamperen tijdens het pinksterweekend op onze boscamping!

Fantastische faciliteiten op Camping Diever

Camping Diever biedt talloze mogelijkheden. U kiest zelf uw ruime en comfortabele kampeerplaats met elektra op onze camping. Lekker luxe tijdens kamperen in het pinksterweekend? Dan zijn onze Comfortplaatsen inclusief wateraansluiting en -afvoer of onze Comfort Plus plaatsen met privé-sanitair zeker een aanrader.

Iedere dag zijn er heerlijke verse broodjes en kranten verkrijgbaar bij onze receptie. Of u nou zelf kookt of een pizza afhaalt, onze speciale afwasservice zorgt ervoor dat u zelf niet hoeft af te wassen. Dat is pas comfortabel en zorgeloos een kamperen met Pinksteren.

Eropuit in Diever

Tijdens kamperen in het pinksterweekend is er niets toepasselijker dan een gezellige wandeltocht door de mooie natuur van het prachtige Nationaal Park, grenzend aan Camping Diever. De bossen zijn ook een speelparadijs voor kinderen, net als de natuurplas nabij onze familiecamping. Dierenpark Emmen, Attractiepark Slagharen en een rondvaart door het mooie Giethoorn zijn zeker aanraders voor een geweldig dagje uit.

Reserveer direct een arrangement

 

Bekijk alle arrangementen

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws