Camping Diever doet mee aan het SBS6 programma Boomhut XXL

boomhut xxlBinnenkort kunt u ook bij Camping Diever bijzonder overnachten in een Boomhut. In september starten de opnames van het nieuwe SBS6 programma Boomhut XXL waarin 5 teams met elkaar de uitdaging aangaan om de meest unieke, bijzondere of over the top boomhut te ontwerpen en te bouwen.

Onder toezicht van Rob van der Wulp (professioneel boomhuttenbouwer) strijden de teams om de titel ‘Wie bouwt de mooiste boomhut van Nederland?’

Een creatief team bouwt op basis van onze wensen een boomhut die past bij Camping Diever. Het thema en de look & feel blijft nog even een verrassing. Vanaf eind 2017 kunt u hoog en droog, bijzonder overnachten in de boomhut.

Overnachten in een boomhut XXL is een hele belevenis

Gedeputeerde Henk Jumelet gaf tijdens de lancering van Boomhut XXL aan: ‘Beschermen van de natuur is heel belangrijk. Tegelijk laat het initiatief zien dat er bijzondere dingen in Drenthe mogelijk zijn en de natuur in Drenthe een ware belevenis is. Natuur doet iets met ons. Ons doel is, dat natuur er is om te beleven, te benutten en je moet het beschermen. Een boomhut past prima in ‘beleven’. Het is een schitterend en exclusief item voor Drenthe. We doen het voor de mensen, het levert werk op en het is ook nog goed voor de natuur.’ (bron: Hoogeveense Courant)

Deelnemende campings van Boomhut XXL

boomhut xxl5 teams gaan met elkaar de strijd aan om een unieke boomhut te bouwen. De deelnemende campings zijn Camping Torentjeshoek in Dwingeloo, Landclub Ruinen in Ruinen, De Reeënwissel Hoogersmilde en Vakantiepark Westerbergen in Echten.

Bent u ook nieuwsgierig naar de Boomhut XXL, bekijk dan de uitzendingen op SBS6 en houd onze website en facebookpagina in de gaten.

 

Prijzen en beschikbaarheidReserveer online

 

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

8,7
Op basis van 126 reviews
8,9
Op basis van 172 beoordelingen