Origineel overnachten in een Boomhut XXL op Camping Diever

boomhutxxl drentheWilt u ook een keer bijzonder overnachten in een originele accommodatie in Drenthe? Huur dan de Boomhut XXL op Camping Diever! Deze unieke boomhut is gebouwd geheel in het thema Shakespeare en biedt u dan ook een geweldige ervaring midden in de Drentse bossen.

Luxe overnachten in een Boomhut XXL

De Boomhut XXL op Camping Diever is geschikt voor maximaal 4 personen en voorzien van alle gemakken. Een compleet ingerichte keuken, gezellige woonkamer met sfeervolle houtkachel en uiteraard comfortabele bedden en sanitair. Het zal u tijdens uw verblijf dan ook aan niets ontbreken!

boomhut xxl huren camping dieverHet mooiste is misschien nog wel het waanzinnige uitzicht op Nationaal Park Drents Friese Wold. Neem plaats op de veranda en geniet onder het genot van een drankje van de natuur, het vrolijke getsjilp van de vogels en ruizen van de wind door de takken van de bomen. Kom even helemaal tot rust en beleef een heerlijk verblijf midden in het bos.

Bezoek het Shakspeare Theater in Diever

Naast Camping Diever ligt het bekende Shakespeare Theater. Elke jaar geven de toneelspelers een andere draai aan de toneelvoorstellingen van Shakespeare. Romeo & Julia, Othello en Hamlet zijn enkele voorbeelden van bekende toneelstukken die worden gespeeld in het Shakespearetheater.

In het voorseizoen beginnen de try outs van de voorstelling waar u als onze gast gratis naar toe kunt gaan. In de zomermaanden juli, augustus en september beginnen de officiële voorstellingen. Combineer uw verblijf in de Boomhut XXL met een bezoek aan het theater en geniet van een heerlijk minibreak en avondje uit!

Boomhut XXL, bekend van de uitzendingen op SBS6

In het zomerseizoen van 2017 zijn 5 teams met elkaar de strijd aangegaan om de meest unieke en bijzondere boomhut van Drenthe te bouwen onder leiding van professional Rob van der Wulp. Het team Kees en Peter hebben zich laten inspireren door het naastgelegen Shakespeare Theater en een geweldige prestatie geleverd. Het leukste is dat u nu kunt overnachten in deze originele boomhut!

De uitzendingen op SBS6 zijn inmiddels afgelopen, maar bent u benieuwd naar de foto’s die gemaakt zijn tijdens de bouw, bezoek dan onze Facebookpagina.

Uitzending gemist van Boomhut XXL

Heeft u de uitzendingen op SBS6 gemist? Bekijk dan onderstaand de uitzendingen:

Aflevering 1

Aflevering 2

 

Prijzen en beschikbaarheidReserveer online

 

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

8,7
Op basis van 130 reviews
8,9
Op basis van 183 beoordelingen