Algemene informatie verhuurmogelijkheden Camping Diever

Aankomst en vertrek 
Wanneer u een verhuuraccommodatie wilt huren kunt u dagelijks aankomen en vertrekken, u zit niet vast aan vaste wisseldagen. Aankomsttijd is 15.00 uur, de vertrektijd 10.00 uur. De blokhutten zijn alleen te huur tijdens het kampeerseizoen.

Huisdier 
Een huisdier is voor bepaalde accommodaties na overleg toegestaan. Hierbij gaan we er wel van uit dat u uw huisdier niet langdurig alleen in het huis achterlaat. Tevens brengen we eenmalig een extra bedrag voor de schoonmaakkosten in rekening.

Linnengoed
Wanneer u een accommodatie huurt op Camping Diever moet u zelf een slaapzak of deken met beddengoed en kussensloop meenemen. Heeft u geen matrashoes of kussensloop meegenomen, dan kunt u deze ook bij ons huren.

Mindervaliden
Niet alle accommodaties zijn geschikt voor mindervaliden gezien de ligging. Vraag ons naar de mogelijkheden en een passend advies.

Receptie en winkel
In het kleine winkeltje bij de receptie kunt u terecht voor een vergeten boodschap. U kunt hier tevens terecht voor vers afgebakken broodjes, ijs, krant & souvenirs. De openingstijden zijn van 8.30 -12:00 en van 13:00-17:00. In het hoogseizoen is de receptie tevens van 19.00 - 20.00 uur geopend.

Reserveren en annuleren
U kunt op onze site direct online reserveren. Uiteraard mag het ook per e-mail of schriftelijk. 

Als uw vakantie door omstandigheden niet door kan gaan en u moet annuleren, dan wordt het vooruitbetaalde bedrag niet gerestitueerd. Het is mogelijk een annuleringsverzekering bij ons af te sluiten, hiervoor kunt u contact met ons op nemen voor meer informatie.

Sleutel
Bij aankomst heten wij u van harte welkom op de receptie van de camping. Hier kunt u uw sleutel in ontvangst nemen en terecht voor vragen en er op uit tips. Bij vertrek kunt u hier ook de sleutel weer inleveren.

Schoonmaken
Na uw verblijfsperiode wordt de accommodatie schoon gemaakt. Hiervoor berekenen we eenmalig schoonmaakkosten in rekening. De schoonmaakkosten zijn in de tarieven inbegrepen.

Daarom kiest u voor Camping Diever

  • Luxe en comfortabele verhuuraccommodaties
  • Bijzonder overnachten midden in het bos
  • Ultieme rust en privacy tijdens uw vakantie
  • Gelegen op een unieke locatie aan de rand van een Nationaal Park
  • Altijd wat leuks te doen in de omgeving

Daarom zeggen onze gasten “Liever naar Camping Diever!”

Bent u al overtuigd? Reserveer dan online uw vakantie

Reserveer online

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 
 
8,8
Op basis van 306 reviews
8,9
Op basis van 290 beoordelingen