Origineel overnachten in een Boomhut XXL op Camping Diever

boomhut en hut XL 2017 042

Wilt u ook een keer bijzonder overnachten in een originele accommodatie in Drenthe? Huur dan de Boomhut XXL op Camping Diever! Deze unieke boomhut is gebouwd geheel in het thema Shakespeare en biedt u dan ook een geweldige ervaring midden in de Drentse bossen.

Luxe overnachten in een Boomhut XXL

De Boomhut XXL op Camping Diever is geschikt voor maximaal 4 personen en voorzien van alle gemakken. Een compleet ingerichte keuken, gezellige woonkamer met sfeervolle houtkachel en uiteraard comfortabele bedden en sanitair. De bedden zijn bij aankomst al voor u opgemaakt en ook liggen er handdoeken voor u klaar. Het zal u tijdens uw verblijf dan ook aan niets ontbreken!

Het mooiste is misschien nog wel het prachtige uitzicht op Nationaal Park Drents Friese Wold. In onze Boomhut XXL wordt u omringd door prachtige natuur: de perfecte plek om helemaal tot rust te komen! 

 

Getoonde prijzen betreffen all-in prijzen inclusief schoonmaakkosten en toeristenbelasting.

Bezoek het Shakespeare Theater in Diever

Naast Camping Diever ligt het bekende Shakespeare Theater. Elke jaar geven de toneelspelers een andere draai aan de toneelvoorstellingen van Shakespeare. Romeo & Julia, Othello en Hamlet zijn enkele voorbeelden van bekende toneelstukken die worden gespeeld in het Shakespearetheater.

In het voorseizoen beginnen de try outs van de voorstelling waar u als onze gast gratis naar toe kunt gaan. In de zomermaanden juli, augustus en september beginnen de officiële voorstellingen. Combineer uw verblijf in de Boomhut XXL met een bezoek aan het theater en geniet van een heerlijk minibreak en avondje uit!

Boomhut XXL, bekend van de uitzendingen op SBS6

In het zomerseizoen van 2017 zijn 5 teams met elkaar de strijd aangegaan om de meest unieke en bijzondere boomhut van Drenthe te bouwen onder leiding van professional Rob van der Wulp. Het team Kees en Peter hebben zich laten inspireren door het naastgelegen Shakespeare Theater en een geweldige prestatie geleverd. Het leukste is dat u nu kunt overnachten in deze originele boomhut!

De uitzendingen op SBS6 zijn inmiddels afgelopen, maar bent u benieuwd naar de foto’s die gemaakt zijn tijdens de bouw, bezoek dan onze Facebookpagina. Heeft u de uitzendingen op SBS6 gemist? Via SBS6.nl kunt u eenvoudig alle afleveringen terugkijken! 

  Boomhut
Slaapkamer & sanitair   
Stapelbedden 1
2 persoonsbed 1
Kussens aanwezig ja
Toilet ja
Sanitair ja
   
Wonen & koken   
Wonen, koken & slapen in 1 ruimte ja
Tv ja
Type fornuis 3-pits
Thermoskan voor koffie ja
Koelkast ja
Combimagnetron ja
Koffiezetapparaat ja
   
Algemene faciliteiten  
Palletkachel ja
Elektra aansluiting ja
Wateraansluiting ja
Kindervoorzieningen  nee 
Wifi gratis ja
Tuinmeubilair  ja
Huisdieren toegestaan ja
Roken toegestaan nee
   
Overig   
Gelegen in het bos  ja
Grenzend aan Nationaal Park  ja
Afstand naar het dorp km
Fietsverhuur  ja
Skelterverhuur ja
Winkel met o.a. broodjes (in hoogseizoen) ja
Speeltuin ja
Vaste dagen aankomst & vertrek nee
Aankomsttijd 15.00 uur
Vetrektijd 10.00 uur

Reserveer online

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws