Bijzonder overnachten in Drenthe op Camping Diever

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een bijzondere overnachting in Drenthe? Bekijk dan de bijzondere accommodaties van Camping Diever. Verscholen in het bos, aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold, liggen diverse soorten hutjes en vakantiehuizen. Of u nu graag wilt genieten van luxe met een knisperend haardvuur op de achtergrond, of een ultieme natuurbeleving in een bijzondere accommodatie met basis voorzieningen, het kan allemaal. Eén ding is zeker, op Camping Diever het wordt een onvergetelijke ervaring!

 
 

Zoek de hoogte op in het Koekoeksnest

camping diever in drenthe15Bijzondere overnachten in Drenthe, dat kan in het Koekoeksnest! Het Koekoeksnest is niet zomaar een houten hutje in het bos. Het is bijzonder, knus, voorzien van alle basis voorzieningen & sanitair en het allerleukste: u slaapt op een comfortabel bed tussen de takken van de bomen. Een geweldige ervaring midden in het bos! Bijzonder overnachten in ons Koekoeksnest in Drenthe kan al vanaf slechts € 70,- per nacht* inclusief 2 personen.

Bijzonder overnachten in een Pod

bijzonder overnachten drenthe pod04Bijzonder overnachten in Drenthe, maar dan net even anders; het motto dat past bij de pod van Camping Diever! Een pod is een half rond houten huisje dat zich leent voor unieke overnachtingen. Gedurende uw verblijf kunt u natuurlijk gebruik maken van de faciliteiten en sanitair op Camping Diever. En het mooiste is: een bijzondere overnachting voor

Uren wandelen en fietsen door de bossen

De unieke vakantiehuizen liggen aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold in Diever. Camping Diever grenst aan Nationale Park Drents-Friese Wold in Drenthe. Daarnaast ligt op enkele kilometers afstand Nationaal Park Dwingelderveld. U kunt tijdens uw fietsvakantie dus genieten van de mooiste natuur en van de rust. De natuur van de Nationale Parken varieert van bos tot heide, van zandverstuiving tot meanderende beekjes. Wilt u weten wat de mooiste plekken zijn in Drenthe, loop dan even langs de receptie, wij informeren u graag.

Reserveer nu een vakantie op Camping Diever

Bekijk onze tarieven en boek online uw vakantie in een vakantiehuis op Camping Diever in Drenthe. Heeft u liever telefonisch contact, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0521-591644 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen u graag verder.

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws