Vakantie met de hond? Natuurlijk op Camping Diever!

vakantie hond drenthe

Op vakantie met de hond in Drenthe? Wij heten u en uw trouwe viervoeter(s) van harte welkom op Camping Diever! Zo kunt u bij ons kamperen met de hond of één van de hondvriendelijke accommodaties huren, zoals onze blokhutten, boomhutten en bijzondere accommodaties. Wat Camping Diever dé ideale uitvalsbasis maakt voor een vakantie met de hond? In de omgeving zijn er vele prachtige natuurgebieden. Wandelen, fietsen en ravotten in de bossen, het kan allemaal op en rondom onze hondvriendelijke camping in Drenthe!

Nationaal Park Drents-Friese Wold

vakantie met de hond drenthe

Camping Diever grenst aan Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit park is een paradijs voor de honden. Zo zijn er grote losloopgebieden waar uw hond zich heerlijk kan uitleven en kunt u de ‘Natteneuzen-route’ volgen. Ondertussen geniet u van de prachtige vergezichten van bos, heide en stuifzanden.

Bekijk hier de brochure van Staatsbosbeheer met meer informatie over hondenuitlaatplaatsen in de directe omgeving.

Hondvriendelijke Camping Diever

Op onze hondvriendelijke camping in Drenthe moeten honden aangelijnd zijn. Tijdens uw vakantie met de hond op Camping Diever gaan wij er natuurlijk ook van uit dat u uw huisdier niet langdurig alleen laat. Uw hond wil natuurlijk ook van alles beleven en gezellig bij u zijn.

Meer informatie over een vakantie met de hond

Wilt u meer weten over een vakantie met de hond in Drenthe op Camping Diever? Neem dan contact met ons op of reserveer online direct uw vakantie!

 

 

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws