Tijdens het hemelvaartweekend kamperen op Camping Diever

hemelComfortabel kamperen tijdens het hemelvaartweekend doet u natuurlijk op Camping Diever in Drenthe. Niet alleen de sfeer op de familiecamping is ongekend, de omgeving van onze camping is adembenemend mooi. Naast fantastische faciliteiten kunt u zelf een kampeerplek kiezen op onze autovrije camping waar kinderen onbezorgd kunnen spelen. Kinderen kunnen lekker klimmen en klauteren in de bossen. Kortom, kom kamperen tijdens het hemelvaartweekend in Diever!

Fantastische faciliteiten op Camping Diever

De mogelijkheden van Camping Diever zijn oneindig. U kunt zelf uw ruime en comfortabele kampeerplaats met elektra uitkiezen. Wilt u nog meer gemak en comfort? Ga dan voor de Comfortplaatsen inclusief water, afvoer en voor Comfort Plus en beschik zelfs over eigen sanitair.

Elke dag zijn er heerlijke verse broodjes en kranten verkrijgbaar. Maak kennis met onze speciale afwasservice. Uw vaat is binnen enkele minuten weer schoon. Dat is pas onbezorgd verblijven en overnachten in Drenthe tijdens Hemelvaart.

Eropuit in Diever

De omringende bossen en het aangrenzende Nationaal Park is de ideale plek voor mooie wandeltochten en is natuurlijk een speelparadijs voor kinderen. Lekker een dagje eropuit in Diever? Dierenpark Emmen, Attractiepark Slagharen of een dagje Giethoorn zijn heuse aanraders. Avontuurlijk gezelschap? Nabij Camping Diever ligt een prachtige natuurplas voor uren zwemplezier tijdens uw kampeervakantie in het hemelvaartweekend.

Reserveer direct een arrangement

 

Bekijk alle arrangementen

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws