Tijdens het hemelvaart- en pinksterweekend kamperen op Camping Diever

hepiKom onbezorgd genieten van het Hemelvaart en het Pinksterweekend bij Camping Diever. Terwijl de kinderen heerlijk spelen in de bossen of de grote speeltuin, kunt u even genieten van een korte vakantie in Drenthe. Met dit speciale arrangement hoeft u slechts eenmaal uw caravan of tent te installeren, de tussenliggende dagen kunt u gewoon naar huis voor andere verplichtingen. Kom ook kamperen tijdens het hemelvaart- en pinksterweekend op onze boscamping!

Fantastische faciliteiten op Camping Diever

Bij Camping Diever kunt u zelf uw ruime en comfortabele kampeerplaats inclusief elektra voor beide weekenden uitzoeken. Ga voor Comfortplaatsen inclusief wateraansluiting en -afvoer of zelfs voor Comfort Plus en beschik ook nog eens over geheel eigen sanitair. De mogelijkheden zijn oneindig op onze familiecamping in Drenthe.

Er zijn dagelijks verse broodjes en kranten verkrijgbaar. Even geen zin om te kokkerellen? Geniet van onze lekkere pizza’s, ook af te halen bij de receptie. Door onze speciale afwasservice is uw vaat binnen enkele minuten weer net zo stralend als daarvoor. Dat is nou nog eens zorgeloos kamperen in Drenthe tijdens het hemelvaart- en pinksterweekend.

Eropuit in Diever

De omgeving van Camping Diever en het esdorp maakt mooie wandeltochten en fietsroutes mogelijk. De bossen zijn een geweldig speelparadijs voor kinderen. Dierenpark Emmen, Attractiepark Slagharen en een dagje Giethoorn zijn geweldige voor het hele gezelschap. Nabij Camping Diever ligt een prachtige natuurplas voor uren zwemplezier. De gezelligheid in het dorpje Diever tijdens het hemelvaart- en pinksterweekend is eveneens ongekend!

Inhoud arrangement

  • Kamperen van 12 mei t/m 25 mei
  • Tarieven gebaseerd op 2 personen inclusief één kampeermiddel, toeristenbelasting en electriciteit.
  • Honden zijn welkom
 KampeerplaatsComfortComfort plus
Electra X X X
Water, vuilwaterafvoer   X X
Privé-sanitair     X
 

Bekijk alle arrangementen

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws