Zoek en boek

 

Kamperen met tent in Drenthe op Camping Diever!

Kamperen met een tent in Drenthe is voor zowel jong als oud de perfecte vakantie! U bevindt zich heel de dag in de prachtige natuur en uw kinderen rennen vanuit de tent zo het bos in. Op Camping Diever kunt u heerlijk kamperen in een tent terwijl u geniet van alle Drentse natuur om u heen!

Met een tent kamperen in Drenthe, midden in het bos

Kamperen met tent Drenthe

Op onze camping kampeert u met een tent in Drenthe, midden in het bos. Onze gastvrije familiecamping heeft twee verschillende kampeervelden die geschikt zijn voor tenten. Zo hebben wij een aantal prachtige plaatsen in het bos. Doordat wij hier geen speciale kampeervakken aanhouden, staat u niet in een traditionele opstelling. De beschutting van de bomen zorgt voor veel privacy en geven u het gevoel even helemaal alleen te zijn.

Kamperen in tent nabij de bossen van Drenthe

Kamperen met een tent DrentheWilt u liever kamperen in een tent nabij de Drentse bossen? Ook dat is op onze camping mogelijk. Naast de kampeervelden in het bos hebben wij namelijk ook een speciaal kampeerveld nabij het bos waar u kunt genieten van een onbezorgde vakantie.

Op dit gezellige veld zijn de plaatsen, net zoals in het bos, erg ruim en ook hier is voor iedere gast voldoende privacy. Hier vindt u ook de comfort tentplaatsen die voorzien zijn van water, riool en digitenne. U kunt dan gebruik maken van net dat beetje extra luxe tijdens het kamperen met een tent in Drenthe!

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 
 
8,9
Op basis van 283 reviews
8,9
Op basis van 290 beoordelingen