Shakespeare arrangement op Camping Diever

In 2019 speelt de theatergroep van het Shakespearetheater de voorstelling “Measure for Measure (Maat voor Maat)”, een tragedie van William Shakespeare. Het verhaal in het kort:

Meten met gelijke maten

Maat voor Maat is een komedie over een ernstig onderwerp. Het gaat over gerechtigheid en medelijden, over seks en over dood. Met als belangrijkste vraag of het mogelijk is om met gelijke maten te meten in een wereld waarin iedereen liegt. Measure for Measure is een van de laatste komedies die William Shakespeare heeft geschreven.

Winactie: maak kans op gratis kaarten!

Kans maken op 2 gratis kaarten van de Shakespearetheater-voorstelling 'Measure for Measure' in 2019? Boek dan nu een midweek van 2 t/m 6 september of 16 t/m 20 september in één van onze luxe vakantiehuizen. Wij verloten in totaal 6 kaarten voor 3 winnaars, dus wees er snel bij en boek online!

Data voorstellingen:

Première:

  • vr. 16 aug., aanvang 21.00 uur.

Voorstellingen:

  • Aug.: za. 17, wo. 21, vr. 23, za. 24, wo. 28, vr. 30 en za. 31, aanvang 21.00 uur
  • Sept.: wo. 4, vr. 6, za. 7, vr. 13, za. 14, vr. 20 en za. 21, aanvang 21.00 uur

Matinee:

  • za. 31 aug. 14.30 uur

De kaarten zijn vaak al snel uitverkocht dus wacht niet te lang met reserveren! Uw kunt de kaarten reserveren op de website van het theater.

Kom kamperen of huur een accommodatie

U bent van harte welkom om met uw eigen kampeermiddel een weekend of midweek te komen kamperen op de camping. U kunt uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. Bijvoorbeeld het sanitairgebouw, afwasmachines, camperclean en de vele, vele andere faciliteiten. En niet te vergeten onze gastvrijheid natuurlijk.

Houdt u van iets meer gemak, kies dan voor een 4-persoons blokhut, een comfortabele bungalow of luxe lodge.

Shakespeare theater naast Camping Diever

Het openlucht theater naast de camping is bekend bij menig Shakespeare liefhebber. Het theater biedt plaats aan 1.000 bezoekers. Dit jaar hebben ze naast het bestaande theater nog een heel bijzonder theater gebouwd, het globe theater. Wilt u nu alvast een rondleiding door het theater, maak dan een virtuele tour door het theater. Klik hier om een virtuele tour te maken.

 

Bekijk alle arrangementen

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 
 
8,8
Op basis van 220 reviews
8,9
Op basis van 290 beoordelingen