Shakespeare arrangement op Camping Diever

In 2020 is het precies 75 jaar geleden dat de eerste openluchtspelen in Diever begonnen. Door dit jubileumjaar speelt de theatergroep van het Shakespearetheater maar liefst 2 verschillende stukken in één voorstelling, namelijk ''Macbeth en de Comedy of Errors'', een tragedie en komedie van William Shakespeare. 

Macbeth heeft de koning vermoord, diens lijfwachten doodgestoken en dat allemaal omdat vreemde wezens hem hebben voorspeld dat híj koning zal worden. De Comedy of Errors is een hilarische reeks misverstanden rondom twee paar tweelingen met dezelfde naam, die niet van elkaar weten dat ze zich gelijktijdig op dezelfde plek bevinden. Wilt u meer informatie over deze tentoonstelling, neem dan een kijkje op de website van het Shakespearetheater Diever.

Data voorstellingen 2020:

Try-outs:

  • Juni: za. 13, vr. 19 en za. 20, vr. 26 en za. 27 aanvang 20.30 uur.
  • Juli: vr. 3 en za. 4, aanvang 20.30 uur.
  • Aug.: wo. 5, aanvang 20.30 uur.

Première:

  • vr. 7 aug., aanvang 20.30 uur.

Voorstellingen:

  • Aug.: za. 8, wo. 12, vr. 14, za. 15, wo.19, vr. 21 za. 22, wo. 26, vr. 28 en za. 29 aanvang 20.30 uur
  • Sept.: vr. 4, za. 5, vr. 11, en za. 12, aanvang 20.30 uur.

Matinee:

  • za. 22 aug. 14.30 uur

Kom kamperen of huur een accommodatie

U bent van harte welkom om met uw eigen kampeermiddel een weekend of midweek te komen kamperen op de camping. U kunt uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. Bijvoorbeeld het sanitairgebouw, afwasmachines, camperclean en de vele, vele andere faciliteiten. En niet te vergeten onze gastvrijheid natuurlijk.

Houdt u van iets meer gemak, kies dan voor een 4-persoons blokhut, een comfortabele bungalow of luxe lodge.

Shakespeare theater naast Camping Diever

Het openlucht theater naast de camping is bekend bij menig Shakespeare liefhebber. Het theater biedt plaats aan 1.000 bezoekers. Dit jaar hebben ze naast het bestaande theater nog een heel bijzonder theater gebouwd, het globe theater. Wilt u nu alvast een rondleiding door het theater, maak dan een virtuele tour door het theater. Klik hier om een virtuele tour te maken.

 

 

Bekijk alle arrangementen

gmaps

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 
 
8,9
Op basis van 256 reviews
8,9
Op basis van 290 beoordelingen