vakantie met de kinderen bij Camping Diever
header_banner_image
header_banner_image_mobile

Vakantie met de kinderen in Drenthe

Een vakantie met de kinderen in Drenthe, daarvoor zijn blokhutten erg geschikt! Deze blokhutten liggen midden in de bossen van Diever waar de kinderen uren kunnen spelen in de natuur. Maak mooie wandelingen door het aangrenzende Nationale Park en kom na een lange wandeling terug in de blokhut om te genieten van warme chocomelk. Heb je onze nieuwe kinderblokhut al gezien? In deze blokhut kunnen de kinderen wel heel bijzonder overnachten! Ook ligt er veel speelgoed klaar en staat er een zandbak voor de hut. Gegarandeerd veel speelplezier!

Vakantie met speelfaciliteiten voor kinderen

Tijdens een vakantie op onze camping kunnen kinderen zich op veel manieren vermaken. Op de camping kunnen ze uren spelen. Camping Diever beschikt over meerdere speeltuinen waar de kinderen zich kunnen vermaken. Daarnaast is het bos uiteraard een grote speeltuin voor ze; hier kunnen ze uren klimmen, klauteren en spelen.

Camping met animatie voor de kinderen

In de zomer kunnen de kinderen meedoen met het gevarieerde animatieprogramma op Camping Diever in Drenthe. Er worden vele andere activiteiten georganiseerd. Denk aan knutselen of speurtochten. Kinderen vervelen zich geen moment gedurende een vakantieverblijf in Drenthe.

Uren wandelen en fietsen door de bossen

De blokhutten liggen aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold in Diever waar jong en oud heerlijk kan wandelen en fietsen. Daarnaast ligt op enkele kilometers afstand Nationaal Park Dwingelderveld. U kunt tijdens uw vakantie dus genieten van de mooiste natuur en van de rust. De natuur van de Nationale Parken varieert van bos tot heide, van zandverstuiving tot meanderende beekjes. Wilt u weten wat de mooiste plekken zijn in Drenthe, loop dan even langs de receptie, wij informeren u graag.

Reserveer nu een vakantie met de kinderen in Drenthe

Bekijk onze tarieven en boek online uw vakantie met de kinderen op Camping Diever in Drenthe. Heeft u liever telefonisch contact, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0521-591644 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen u te allen tijde graag verder!

Onze Partners: