Stefan
header_banner_image
header_banner_image_mobile

Even voorstellen……Stefan Molenboer.

Ik ben 19 jaar en geboren en getogen in het mooie dorpje Diever. Ik woon daar samen met mijn ouders. De afgelopen 3 jaar heb ik de opleiding tot e-commerce manager gevolgd en volgend jaar ga ik aan een studie Bedrijfskunde beginnen op Windesheim in Zwolle.

Ik ben een enthousiaste, sociale en positief ingestelde jongen. Ik hou van sporten zoals skiën, tennissen en mountainbiken. Ook vind ik het erg leuk om te reizen en daarbij nieuwe landen, steden en mensen te leren kennen.

Sinds 2020 werk ik met veel plezier op camping Diever. Ik ben hier verantwoordelijk voor allerlei onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden. We werken met een leuk team dat  bestaat uit een mix van jong en oud. Het werk is lekker afwisselend en ik leer er ook nog eens wat van. Wat het werken op camping Diever bijzonder maakt, is het persoonlijke contact met de gasten tijdens het seizoen. Verder werk ik natuurlijk graag in de buitenlucht, en dat allemaal ook nog eens in een prachtige bosrijke omgeving. Hopelijk komen we elkaar snel eens tegen.

Onze Partners: